Microvezel dweilmop in diverse soorten en maten

Een dweilmop is onmisbaar in elk bedrijf. Makkelijk en hygiënisch schoonmaken, dat is het belangrijkste! Bij Hygiënesupply vindt u verschillende soorten moppen van het merk Vikan. Zo kunt u de mop kiezen die het best bij uw bedrijf past! Dweil met een microvezel dweil, laat de ramen weer extra glanzen door de glansmop en verwijder stof en haren gemakkelijk met de Vikan Easy Green. 

Filteren
Sorteren op
Categorieën
Filter op
Merk
Alle microvezel dweil

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Geschikt voor parket, laminaat en meer: de Vikan Microvezel dweil

Heeft u een parket vloer of misschien wel laminaat? Geen enkel probleem voor de Vikan Microvezel dweil. De vochtige en droge microvezel mop voldoet aan de allerhoogste normen op het gebied van hygiëne en reiniging. De mop verzamelt aan de binnenkant en aan de buitenkant stof, vuil en bacteriën. Daarnaast verwijdert hij vlekken en oppervlaktevervuiling. Schoner krijgt u de vloer bijna niet!

Dweilen met microvezel

Dweilen met de dweil gaat gemakkelijk. In het midden van de mop zit een laag die vocht vasthoudt. Hierdoor wordt de dweil tijdens het gebruik bevochtigt. De dweilen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook hebben wij een microvezel vlakmop in het assortiment om samen te gebruiken met een mopframe. Hij is zowel droog, klamvochtig of nat te gebruiken: hij werkt altijd bijzonder goed. De vlakmop is ontwikkelt voor het reinigen van tafels, wanden, legplanken, schrijfborden en nog veel meer.

Extra glanzende ramen met ’n glansmop

Strepen op de ramen is vanaf nu verleden tijd met de speciale glansmop van Vikan. Hij helpt bij het reinigen van ruiten en spiegels. De dikke kern zorgt ervoor dat veel water wordt opgenomen. Het oppervlak zorgt juist voor een polijstend effect door de zeer fijne en zachte structuur! Wilt u een optimaal resultaat? Besproei dan vooraf het oppervlak even.

Anti-slip of sterk vervuilde vloeren? Gebruik de Wet Scrub

Werkt dweilen met een gewone dweil niet meer? Is uw vloer te vies geworden? Of heeft u misschien een anti-slipvloer? Dan kunt u het beste kiezen voor de Wet Scrub! Deze mop heeft een groot absorberend vermogen, waardoor de vloer niet te nat wordt. Ook heeft hij een schurende werking door de harde vezels. Zo wordt de vloer weer als nieuw! Gebruik deze mop niet op een onbehandelde linoleum of houten vloer. De kans is dan aanwezig dat de vloer wordt beschadigd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De Wet Scrub kunt u droog, klamvochtig én nat gebruiken. Ook is hij gemakkelijk schoon te maken: hij kan namelijk gewoon in de wasmachine en droger.

Stof en haren opnemen met de Vikan Easy Green

Werkt u in een omgeving waar geregeld haren op de vloer te vinden zijn? Gebruik dan de Vikan Easy Green. Deze disposable droge mop van groene polyester vezels krijgt de vloer zo weer schoon. De Easy Green is ook erg geschikt om glassplinters en stof te verwijderen. Dit komt door de unieke samenstelling van gerecyclede pet-flesvezels. Hoewel deze mop eigenlijk een disposable is, kunt u hem, afhankelijk van de ondergrond en vervuiling, best vaker gebruiken.

Kies de microvezel mop die bij jou past!

In ons assortiment vindt u een veel verschillende moppen van Vikan. Zo zit er altijd wel één bij die bij u en uw bedrijf past. Naast moppen, vindt u een grote verscheidenheid aan andere schoonmaakartikelen, zoals o.a:

Kunt u moeilijk kiezen uit de vele soorten en maten? Neem contact met ons op, dan kiezen we samen de beste artikelen voor uw bedrijf uit!