Telescoopsteel 6 meter Vikan

Een lastig karwei: het wassen van ramen of zonnepanelen op grote hoogte. Maak dit klusje eenvoudig en leuk door gebruik te maken van een telescoopsteel. Zo werkt u op een veilige en ergonomische manier, tot een hoogte van wel 6 meter. Kortom, met de telescoopsteel van Vikan wordt schoonmaken in de hoogte een fluitje van een cent!

Filteren
Sorteren op
Alle telescoopsteel 6 meter vikan

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Telescoopstelen gemaakt van glasfiber

De Vikan telescoopstelen van 6 meter zijn gemaakt van glasfiber. In vergelijking tot onze andere stelen (die gemaakt zijn van aluminium) is deze variant een stuk lichter. Glasfiber heeft als grootste voordeel dat – wanneer u op grote hoogte werkt – de telescoopsteel veel makkelijker handelbaar is. Dit komt omdat het materiaal steviger is en minder heen en weer zal bewegen. Daarmee voorkomt u ook dat de steel doorbuigt tijdens het gebruik. Daarnaast zorgt de handige quick fit aansluiting ervoor dat u de staal gemakkelijk in en uit kunt schuiven.


Telescoopsteel 6 meter van Vikan, waar kunt u die voor gebruiken?

Bevestig de 1/2” nippel aan een flacon of waterslang en combineer deze met vele Vikan producten zoals waterborstels, condenstrekkers en vegers. U kunt de telescoopsteel gebruiken voor onder andere:

Glasbewassing met 6meter lange telescoopstelen

Ontdek de kracht van onze 6 meter telescoopstelen, speciaal ontworpen om ramen op grote hoogte te reinigen. Met deze veelzijdige gereedschappen kun je moeiteloos en veilig alle ontoegankelijke ramen en gevels bereiken. Dankzij de indrukwekkende lengte van 6 meter heb je geen ladder of steiger meer nodig. De stevige en duurzame constructie biedt optimale stabiliteit en controle tijdens het gebruik. Met onze telescoopstelen wordt het schoonmaken van hoge ramen eenvoudig en efficiënt, waardoor je tijd bespaart en het risico op ongelukken vermindert.

– Het reinigen van zonnepanelen.
– Het schoonmaken van dakpannen en -kapellen.
– Het vegen van pijpen en buizen.
– Het schoonmaken van caravans en campers.
– Het verwijderen van druppelvorming van plafonds.

 

Dus: bent u op zoek naar een telescoopsteel waarmee u eenvoudig en veilig op grote hoogte kunt reinigen? Bestel dan onze Vikan telescoopstelen in onze webshop! De volgende varianten zijn te verkrijgen in onze webshop:

– Telescoopsteel 6 meter
– Telescoopsteel 3 meter
– Telescoopsteel 2 meter

 

Stel van tevoren eerst vast welke lengte u moet overbruggen. Voor meer informatie en adviezen voor gebruik binnen uw branche, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.