Telescoopsteel 6 meter Vikan

Een lastig karwei: het wassen van ramen of zonnepanelen op grote hoogte. Maak dit klusje eenvoudig en leuk door gebruik te maken van een telescoopsteel. Zo werkt u op een veilige en ergonomische manier, tot een hoogte van wel 6 meter. Kortom, met de telescoopsteel van Vikan wordt schoonmaken in de hoogte een fluitje van een cent!

Filteren
Sorteren op
Alle telescoopsteel 6 meter vikan

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Telescoopstelen gemaakt van glasfiber

De Vikan telescoopstelen van 6 meter zijn gemaakt van glasfiber. In vergelijking tot onze andere stelen (die gemaakt zijn van aluminium) is deze variant een stuk lichter. Glasfiber heeft als grootste voordeel dat – wanneer u op grote hoogte werkt – de telescoopsteel veel makkelijker handelbaar is. Dit komt omdat het materiaal steviger is en minder heen en weer zal bewegen. Daarmee voorkomt u ook dat de steel doorbuigt tijdens het gebruik. Daarnaast zorgt de handige quick fit aansluiting ervoor dat u de staal gemakkelijk in en uit kunt schuiven. 


Telescoopsteel 6 meter van Vikan, waar kunt u die voor gebruiken?

Bevestig de 1/2” nippel aan een flacon of waterslang en combineer deze met vele Vikan producten zoals waterborstels, condenstrekkers en vegers. U kunt de telescoopsteel gebruiken voor onder andere:

– Het lappen van de ramen.
– Het reinigen van zonnepanelen.
– Het schoonmaken van dakpannen en -kapellen.
– Het vegen van pijpen en buizen.
– Het schoonmaken van caravans en campers.
– Het verwijderen van druppelvorming van plafonds.

 

Dus: bent u op zoek naar een telescoopsteel waarmee u eenvoudig en veilig op grote hoogte kunt reinigen? Bestel dan onze Vikan telescoopstelen in onze webshop! De volgende varianten zijn te verkrijgen in onze webshop:

– Telescoopsteel 6 meter
– Telescoopsteel 3 meter
– Telescoopsteel 2 meter

 

Stel van tevoren eerst vast welke lengte u moet overbruggen. Voor meer informatie en adviezen voor gebruik binnen uw branche, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.