Microvezeldoekenbox voor schoonmaakkarren

Microvezeldoeken zijn de échte wonderdoeken volgens heel schoonmakend Nederland. Niet gek ook, aangezien ze multifunctioneel en herbruikbaar zijn. In het schoonmaakproces binnen vrijwel iedere organisatie worden er dan ook vele versleten. Maak onderscheid tussen schone en gebruikte doeken, door gebruik te maken van onze speciale microvezeldoekenbox die u kunt bevestigen aan onze schoonmaakkarren. Zo ziet u eenvoudig en snel welke doeken u nog kunt gebruiken en welke eerst nog een wasbeurt nodig hebben.

Filteren
Sorteren op
Alle microvezeldoekenbox en houders

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Gebruiksdoel van deze microvezeldoekenbox

Kleurcodering is essentieel binnen ieder schoonmaakproces. Om een goede hygiëne te kunnen blijven waarborgen, maakt u daarom gebruik van de microvezeldoekenbox van Vikan. Zo voorkomt u dat u een gebruikte doek per ongeluk verwisseld met een schone. Gebruik daarbij dan ook aparte, gekleurde doekjes voor het reinigen van bijvoorbeeld het sanitair en de keuken. Gooi de gebruikte doeken in de daarvoor bestemde microvezeldoeken bak en voorkom zaken als kruisbesmetting.

Soorten microvezeldoekenboxen

De microvezeldoekenboxen worden veelal gebruikt binnen openbare gebouwen zoals quick service restaurants (QSR) en hotels. Afhankelijk van het aantal verschillende ruimtes en doeleinden, kunt u kiezen uit diverse soorten bakken. De boxen zijn te verkrijgen in varianten van 12 of 7 liter. De microvezel doeken bakken kunnen daarnaast worden afgesloten middels een deksel om vochtverlies te voorkomen.  

De boxen zijn ook geschikt voor het bewaren van andere accessoires zoals sproeiflacons, schrapers, etcetera.

Houders voor microvezeldoekenboxen

De bakken kunnen eenvoudig worden bevestigd aan onze schoonmaakkarren door middel van de speciale houders. Let er hierbij wel op dat u de juiste houder combineert met uw schoonmaaktrolley. Voor kleine omgevingen zoals bijvoorbeeld bedrijfskeukens, bieden wij zelfs een speciale wandhouder – inclusief boxen – aan in ons assortiment. Zo heeft u altijd schone doeken binnen handbereik.

Andere onderdelen en accessoires voor uw schoonmaakkar

Naast deze handige bakken, bieden wij ook andere onderdelen en accessoires aan voor uw schoonmaaktrolley. De mopboxen van Vikan zijn bijvoorbeeld ideaal om moppen vochtig te kunnen bewaren. In onze opbergzakken bergt u andere schoonmaakartikelen op, in de afvalzakhouders verzamelt u afvalzakken en in de speciale wasnetten verzamelt u vuile was.  U kunt onze schoonmaakkarren helemaal zelf samenstellen en indelen, zodat u het schoonmaakproces kunt vereenvoudigen en versnellen. Neem voor vragen en/of advies gerust contact op met onze klantenservice.