Professionele veegmachines voor industrieel gebruik

Waarschijnlijk kent u ze wel: de grote wagens die het vuil opzuigen van de straat. De automatische borstels, de stofzuiger en de bevochtigingsinstallatie zorgen ervoor dat oppervlakken binnen no time schoon worden gemaakt. Ideaal! Bent u nu ook op zoek naar een manier om uw (bedrijfs)ruimtes praktisch, snel en grondig te kunnen reinigen? Bestel dan nu een veegmachine van Dibo en veeg als een professional! En geen zorgen: de handbediende reinigingsmachines die wij aanbieden nemen niet te veel ruimte in beslag.

Filteren
Sorteren op
Alle veegmachines

Enig resultaat

Sorteer op

Veegmachines van Dibo

De veegmachines van Dibo zijn ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken, zowel binnen als buiten. Zo worden ze veelal gebruikt binnen branches als de transport, de voedingsmiddelenindustrie en de detailhandel en supermarkten. In tegenstelling tot een veger of bezem, verwijdert de Dibo veegmachine eenvoudig stof, zand en andere typen vuil tot wel 6 keer sneller. U heeft hierbij de keuze uit machines die manueel bediend moeten worden (ideaal voor het reinigen van kleine ruimten zoals showrooms en werkruimten), of varianten die u elektrisch kunt aansturen (geschikt voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakken, zowel binnen als buiten).


De voordelen van een industriële veegmachine

  • – De machines zijn ergonomisch ontwikkeld. Zo kunt u de hendel afstellen op uw lichaamslengte;
  • – De reinigingsmachines van Dibo zijn zeer gebruiksvriendelijk;
  • – De meeste onderdelen zijn te vervangen zonder gebruik te maken van gereedschap;
  • – Alle varianten zijn compact en licht, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn;
  • – De elektrische variant beschikt over een aantal voorgeprogrammeerde programma’s die u kunt personaliseren;
  • – De oppervlaktedruk van de hoofdborstel kunt u instellen naar uw eigen wensen.

Dibo produceert diverse reinigingsmachines, waaronder hogedrukreinigers, schrobzuigmachines en veegmachines voor professioneel gebruik. Alles voor het creëren van een hygiënische, schone en frisse werkplek.


Wenst u meer informatie over de reinigingsmachines van Dibo?

Naast de type veegmachines die online staan op onze website, bieden wij nog diverse andere varianten aan. Heeft u interesse in een ander type veegmachine? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor andere vragen of adviezen staan onze medewerkers voor u klaar.