Dibo reinigingsmachines

In deze webwinkel treft u een ruim assortiment reinigingsmachines van het bekende Nederlandse merk DiBO en aanvullend een enkel type van Numatic. Op deze website bieden wij u alle types reinigingsmachines voor allerlei sectoren een aparte pagina: waterstofzuigers, bouwstofzuigers, industriële stofzuigers, hogedrukreinigers (warm en koud), veegmachines, schrobzuigmachines, tapijtreinigers, een strandreinigingsmachine, een vloerreinigingsmachine, een tegel reinigingsmachine, en de smartphone reiniger.

Elk apparaat van DiBO heeft een oerdegelijke kwaliteit, wat logisch is vanwege het intensieve gebruik bij onze klanten. Veertig jaar ervaring staan borg voor betrouwbaarheid en uitstekende producten. De afdeling Research & Development werkt nauw samen met de afnemersgroep en de doelstellingen van klanten staan altijd voorop. Klanten over de hele wereld weten daardoor dat ze deze Nederlandse topklasse reinigingsapparaten moeten hebben.

De overeenkomst is dat alle types schoonmaakmachines geschikt zijn voor professioneel gebruik waarvoor u geen gangbare apparaten als stofzuigers kan gebruiken. Bij bijvoorbeeld het opzuigen van bouwafval gaat een normale stofzuiger met zak al snel kapot, want hij is daar totaal niet op berekend. Voor dit soort toepassingen kunt u niet zonder de professionele reinigingsmachines van een A-merk als DiBO. Deze schoonmaakapparatuur wordt ingezet op uiteenlopende plekken als fabrieken, bedrijfsruimtes, bouwplaatsen, veestallen, supermarkten, slachterijen, de voedselverwerkende industrie, enzovoorts. Kortom: voor bijna elk bedrijfstype waarbij hygiëne wettelijk vereist is of waar orde moet komen (een bouwplaats) heeft een merk als DiBO wel iets in petto.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle reinigingsmachines

Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De 6 voordelen van DiBO industriële reinigingsmachines

1. De ontwikkelaars van DiBO hebben sterk ingezet op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en de zo belangrijke ergonomie. De meeste reinigingsmachines zijn immers fors en zwaar, dus overbodige belasting van uw personeel ligt dan op de loer. Toch is dit op allerlei manieren zo veel mogelijk uitgesloten en staat het praktisch nut voorop.

2. Een ander pluspunt is dat de onderhoudskosten laag zijn. Na jaren van innovaties zijn alle DiBO reinigingsmachines zoals bouwstofzuigers, alleszuigers en stoomreinigers zodanig doorontwikkeld dat ze steeds duurzamer werden en dus een langere levensduur zullen hebben dan hun voorgangers.

3. Voor elk apparaat voor vegen, boenen en schrobben geldt dat ze zowel vuil als water kunnen opnemen. Ook hebben ze dikwijls een speciale functie voor een nat en droogzuiger.

4. Mede door de hoge productie-aantallen hebben de reinigingsmachines van Dibo een goede prijs-kwaliteitverhouding.

5. Alle reinigingsapparaten zijn gericht op een laag verbruik, een zo minimaal mogelijke belasting van het milieu en een hoge levensduur.  Er is uitsluitend duurzaam materiaal gebruikt en veel onderdelen zijn van onverwoestbaar roestvrij staal.

6. Alle schoonmaakmachines van DiBO voldoen aan alle vereisten van de wetgever in zowel Nederland als de EU. Een voorbeeld is het ISO-certificaat, wat u een vertrouwd gevoel zal geven van kwaliteit.


Hygienesupply als DiBO leverancier

Reinigingsvraagstukken kunnen heel gevarieerd zijn, en dat geldt ook voor de oplossingen die DiBO kan leveren. Overeenkomstig met alle producten uit onze webwinkel heeft DiBO voor elke reinigingsvraag een oplossing. Veegmachines, schrobzuigmachines, waterstofzuigers en andere industriële stofzuigers en bijbehorende stofzakken.

Onze klanten die machines voor reiniging kopen zitten in deze sectoren:

  • – Fabrieken en uiteenlopende industriële bedrijven

  • – Industriële reiniging en overige takken in de schoonmaaksector

  • – Food winkels en overige detailhandel

  • – Bouwsector

  • – landbouw, veeteelt en tuinbouw

  • – Garage- en autobedrijven

  • – Zorgsector en zorginstellingen

 

In de webwinkel van Hygienesupply kunt u elk denkbaar type reinigingsmachine van DiBO bestellen. neem snel een kijkje op de bestelpagina’s en vind iets van uw gading.


DiBO is vooral bekend om de schrobzuigmachines en hogedrukreinigers


DiBO heeft vooral bekendheid om zijn innovaties en assortiment aan hogedrukreinigers, met name de koudwater hogedrukreinigers en de warmwater hogedrukreinigers. Ze zijn leverbaar tot 1000 bar en met drie types motoren: op diesel, benzine of elektrisch.

Ook de schrobzuigmachines zijn zeer vermaard in diverse sectoren. U komt ze tegen in supermarkten, winkels bejaardenhuizen en ziekenhuizen. Met de vloerreinigers van DiBO wordt het bijkans mogelijk gemaakt om van de vloer te eten! Bij de modellen die u kan kopen in onze webshop maken we onderscheid tussen ride on-schrobzuigmachines en walk behind-schrobmachines. Vrij vertaald betekent dit: geschikt voor zitten en staan.


Toepassingen van een Dibo industriële reinigingsmachine

De opvallende groene kleur van de machines van DiBO zijn volgens het eigen motto ‘#cleangreen, het concept dat sinds 2010 dit merk markeert. De kleur onderstreept de milieuvriendelijke en gebruikszuinige opzet van alle schoonmaakapparatuur uit hun aanbod. De gehele ontwikkeling, productie, materiaalgebruik, enzovoorts zijn bij DiBO allemaal in een groen jasje gestoken, in het voordeel van zowel mens als milieu.

Informatie over een industriële stofzuiger kopen?

Mocht u op zoek zijn naar een machine die niet op onze website staat, dan willen wij u vragen contact met ons op te nemen. Dit geldt natuurlijk ook als u vragen heeft, informatie wenst of een vrijblijvende offerte wil laten maken.