Vikan zachte vloervegers in HACCP kleuren

In onze webwinkel voor de professional in schoonmaak, reiniging en onderhoud treft u vanzelfsprekend alle types vegers die u zich kunt wensen. Ze voldoen aan de wetgeving zoals die internationaal en in de EU geldig is. Zoals u zal weten kunt u in onze online winkel vooral schoonmaakproducten kopen van het Deense merk Vikan, omdat wij net zoals u houden van degelijkheid, een goede ergonomie en topprestaties. Bij het kopen van een Vikan vloerveger is het zaak om vooraf goed na te gaan waarvoor u deze precies gaat gebruiken. Zachte vegers hebben als functie, zoals de naam al aangeeft, het vegen met zachte druk. Ze zijn geschikt voor het opvegen van huisstof en andere ‘lichte’ zaken. Voor zaken als grove of aangekoekte vervuiling of buitengebruik verwijzen we u naar de andere soorten vegers die u in deze webwinkel kunt bestellen: medium, hard, combi, bezemstelen en ophangsystemen. Tot slot vindt u hier meer informatie over de verschillende hardheden van vegers.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle zachte vegers

Toont alle 17 resultaten

Sorteer op

Zachte vegers van Vikan leverbaar in vier maten

Omdat het vegen in verschillende ruimtes verschillende toepassingen kent, zijn de zachte vloervegers van Vikan leverbaar in vier maten. Zo hebben de omtrek van de poten van een machine of andere moeilijker bereikbare plekken meer baat bij een compacte veger, zodat uw medewerker goed overal bij kan. Daarnaast zijn er uiteraard oppervlaktes die vrij zijn van obstakels en dus veel sneller en effectiever schoon te houden zijn met de maat van 60- centimeter. Dit zijn de vier maten van de zachte vegers van Vikan:

230 millimeter

– 300 millimeter

400 millimeter

600 millimeter

Twee types Vikan zachte vegers: portaalvegers en splitvegers

Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van de schoonmaakprofessional onderscheiden we behalve de vier maten twee afzonderlijke soorten zachte vegers. Het betreft de portaalveger en de splitveger.

1. De portaalveger onderscheidt zich door de rechte nek. Ze zijn daardoor handig voor het vegen van vuil in hoeken of bij het schuiven op een stofblik. De portaalveger is geschikt voor het opvegen van licht droog of licht vochtig vuil.

2. De Splitveger dankt zijn naam aan de opzet van gespleten vezels. Hiermee heeft dit type een groter bereik op plekken waar sprake is van fijne en losse verontreiniging.

Vikan vegers leverbaar in kleurcodering HACCP

Zoals velen in de voedingsmiddelensector of industrie zal u met HACCP kleuren werken. Hierbij is rekening gehouden bij vele Vikan schoonmaakproducten, zo ook de vegers. Elke Vikan veger is daardoor leverbaar in de bekende negen kleuren van dit coderingssysteem. Ideaal dus om kruisbesmetting te voorkomen door per productieruimte een andere en duidelijk van elkaar te onderscheiden kleur te hanteren.

De 5 voordelen van de Vikan vegers uit onze webwinkel

1. De Vikan vegers kunnen door hun onverwoestbare kwaliteit intensief gebruikt worden

2. Elke veger van Vikan is zo licht mogelijk om uw schoonmaakpersoneel minimaal fysiek te belasten.

3. De vegers zijn vervaardigd van volledig gerecyclede materialen

4. De extra lange haren reiken op plekjes waar andere vegers niet kunnen komen, wat vooral handig is bij het schoonhouden van voegen in tegels.

5. Alle Vikan zachte vloervegers zijn gecertificeerd door de Amerikaanse FDA en daarmee gegarandeerd wettig geoorloofd en voedingsmiddelengeschikt. Ook zijn ze geschikt verklaard voor de EC1935/2004 regulering voor vegers die in contact komen met etenswaren. Op verzoek sturen wij u hiervan de afschriften toe.

Bestel ook online het toebehoren van uw zachte veger

U bereikt een nog betere hygiënestandaard in uw bedrijf of organisatie met een bezem ophangsysteem. Ook verlengt dit systeem om schoonmaakmaterialen te ordenen de levensduur van elke bezem en u hebt uw schoonmaakproducten altijd overzichtelijk binnen handbereik, eventueel gerangschikt op de HACCP kleurindeling. Deze ophangrekken zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen, zijn eenvoudig schoon te houden en de vegers maken door de hangpositie geen contact met de grond.

Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor vragen, extra informatie, advies of een offerte

Heeft u vragen, wenst u een offerte, advies of aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze productspecialisten op de klantenservice van Hygienesupply. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op het nummer 0345 – 724900 of u kunt mailen naar info@hygienesupply.nl.