0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Iedereen die iets van schoonmaken weet, realiseert zich dat een verkeerde houding nadelige effecten kan hebben op het lichaam. Rug-, knie- en schouderklachten zijn dan ook niet vreemd onder de schoonmakers. Schoonmaken is fysiek belastend werk en daarom is het heel belangrijk om een ergonomische houding te stimuleren en voor de juiste schoonmaakproducten te zorgen. Daarbij is het goed leren gebruiken van de schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen essentieel voor een veilige werkomgeving.

ergnonomische schoonmaakproducten

Lees meer
Geplaatst in Ergonomisch Werken door Wesley de Jong

Hygiëne is een essentieel wapen in de strijd tegen Covid-19. Als we het coronavirus willen verslaan, is het meer dan ooit belangrijk om serieus werk te maken van hygiënemaatregelen en schoonmaken. Thuis, maar zeker ook op kantoor, in het bedrijf en in de openbare ruimtes. Hygienesupply bespreekt de belangrijkste thema’s rond het belang van goede bedrijfshygiëne en corona.

Lees meer
Geplaatst in Hygiene door Wesley de Jong

SchaduwbordenBent u ook altijd alles kwijt? Net wanneer u wilt gaan schoonmaken, zijn de juiste bezems en borstels nergens te vinden. Het kost u onnodig veel tijd en moeite om continu weer op zoek te gaan naar de spullen die u nodig heeft. De oplossing voor dit probleem? Het ophangen van schaduwborden op uw werkplek! Op deze manier vindt u uw schoonmaakartikelen eenvoudig terug. Daarnaast zorgen deze borden er ook voor dat uw werkplek er altijd netjes, overzichtelijk en opgeruimd uit ziet. Wat wilt u nog meer?

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen door Wesley de Jong

5S modelEen veelvoorkomend probleem op de werkvloer: een onoverzichtelijke en rommelige werkplek. Uren gaan verloren aan het zoeken en vinden van de juiste middelen, wat irritaties en frustraties kan veroorzaken en daarnaast niet wenselijk is voor de productiviteit binnen uw bedrijf. Gelukkig is daar de 5S methode, dé manier waarop overzicht, rust en focus kan worden gecreëerd binnen vele organisaties. Op naar een georganiseerde werkplek met 5S!

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen door Wesley de Jong

Download 41 tips over het voorkomen van vogelgriep

 

In verband met de uitbraak van vogelgriep op verschillende plaatsen in Duitsland hebben we deze eerder geschreven blog herzien op 12-02-2020. In deze blog leest u wat u zelf kunt doen om de kans op besmetting bij uw bedrijf te minimaliseren. In Nederland geldt inmiddels een ophokplicht echter er zijn meer maatregelen die eventueel getroffen kunnen worden. 

 

Lees meer
Geplaatst in Industrie Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong

BacterieLegionellose, beter bekend als 'De Veteranenziekte' ontstaat wanneer men in aanraking komt met de legionellabacterie. Iedereen kan een legionella-infectie oplopen, wel zijn er een aantal type mensen die een verhoogd risico lopen. Dit zijn rokers, ouderen en mensen met een verminderd afweersysteem. Jaarlijks lopen tussen de 5000 en 7000 mensen een legionella-infectie op. Het is dus zaak de aanwezigheid van de bacterie te voorkomen en/of te beheersen. Hoe u dit aanpakt, leest u in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg door Wesley de Jong

Gezondheidszorg_door_schoonmaakIedere week, iedere dag - of een aantal keren per week - doen we onze boodschappen bij diverse supermarkten. Men slaat volledige maaltijden in en consumeert gemiddeld per dag drie kilo aan eten en drinken. Het komt regelmatig voor dat de consument productvreemde materialen aantreft als glas of plastic. Om dit te voorkomen, is het enorm belangrijk om extreem goed te letten op de voedselveiligheid van deze voedingsmiddelen. De consument moet er immers op kunnen vertrouwen dat, hetgeen zij consumeren, veilig is. Ieder die voedsel produceert of verkoopt, heeft dan ook de verantwoordelijkheid om alleen veilig voedsel op de markt te brengen.

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg door Wesley de Jong

Vikan Prijslijsten 2016December en januari zijn vaak de maanden waarin u de brieven van uw leveranciers ontvangt waarin de bekende verhogingen bekend gemaakt worden. Vaak betekenen dit soort verwachte verrassingen een hoop administratieve rompslomp. Gelukkig kunnen wij u alvast geruststellen! Vikan bespaart u dit jaar deze ongemakken. De prijzen binnen het gehele Vikan assoritment blijven in 2021 gelijk.

Lees meer
Geplaatst in Industrie Voedingsmiddelenindustrie HACCP door Wesley de Jong

Schoonmakers, poetsvrouwen, huishoudhulpen of interieurverzorgers. Hoe u ze ook wilt noemen, deze vakmannen en -vrouwen zijn onmisbaar. Zonder een goede schoonmaker wordt het in vele gevallen een ongeorganiseerde en smerige boel. Vooral binnen openbare gebouwen als kantoorpanden, stations en op luchthavens is het meer dan belangrijk dat er voldoende schoonmakers werkzaam zijn. Om ook hen te laten weten hoe blij we met ze zijn, zetten we ze in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaak. Geeft u ze op deze dag(en) ook wat extra waardering?

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen door Wesley de Jong

ListeriaEr heerst binnen de voedselindustrie en onder consumenten veel onrust over de zogenoemde listeria bacterie. Deze naam klinkt u vast niet onbekend in de oren. Listeria (ook wel listeriose genoemd) is een bacterie die een voedselinfectie kan veroorzaken. De risico's worden echter vaak onderschat. De kans op besmetting is klein, maar de gevolgen kunnen wel heel ernstig zijn. De bacterie is voornamelijk te vinden in langdurig gekoeld bewaarde producten die zonder verhitting worden gegeten. Bij het consumeren van deze besmette producten kunnen mensen erg ziek worden. Vooral zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem lopen een groot risico. Dit blog behandelt tips waarmee u besmetting van de listeria bacterie kunt voorkomen binnen uw bedrijf.

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5