Verschillende soort speciale borstel voor industrieel gebruik - Hygienesupply

Vikan heeft naast de normale borstel ook een aantal speciale borstels in haar assortiment. Deze borstel hebben allemaal een zeer specifiek gebruiksfunctie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een set speciale borstels voor het glazuren en oliën van broden en banket. Deze Vikan kwastjes zijn leverbaar in verschillende breedtes en tevens ook te gebruiken voor het marineren van vlees of vis. Deze speciale borstels zijn ook leverbaar in diverse kleuren, daarom is het zelfs mogelijk om hier kleurcodering op toe te passen. De Vikan speciale kwastjes zijn leverbaar in de volgende breedte:

  1. Vikan garneer- vet kwastje 30mm breed
  2. Vikan garneer- vet kwastje 50mm breed
  3. Vikan garneer- vet kwastje 70mm breed

In het speciale borstel assortiment zit bijvoorbeeld ook een nagelborstel en voegenborstel. Deze speciale nagelborstel is een uitkomst voor een verbeterde handhygiëne. Ook deze nagelborstels zijn leverbaar in diverse kleuren en op deze wijze ook prima toepasbaar in het kleurcoderingsprogramma.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle speciale borstels

Toont alle 16 resultaten

Sorteer op

Voor wie zijn deze speciale borstels geschikt?

Wanneer is een speciale borstel van Vikan nou geschikt voor u? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk een stuk eenvoudiger dan wellicht van tevoren wordt verwacht. Deze speciale borstels zijn een geweldige uitkomst voor iedereen waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt in zijn of haar bedrijfsprocessen. De speciale borstels van Vikan voldoen allemaal aan de hoogste vereisten die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. De producten beschikken dan ook allemaal over een declaration of compliance. Daarnaast biedt de kleurcodering op de producten een uitkomst, ook als u niet werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde kleur toewijzen aan een persoon bij de nagelborstels, of u kunt bijvoorbeeld een kleur toewijzen aan bepaalde marinade bij de garneerkwastjes. Op deze wijze kunt u zeer eenvoudig duidelijk maken waarvoor een bepaalde speciale borstel voor is bedoeld.

Soorten speciale borstels

Zoals eerdergenoemd zijn er verschillende type speciale borstels. Om een duidelijk overzicht te verschaffen omtrent deze producten, maken we hier een kort overzicht van:

De boter- en vet kwast van Vikan:

De speciale kwastjes zijn geschikt voor het insmeren, oliën van brood of banket of voor het marineren van vis en vlees. Tevens beschikken deze kwastjes over kleurcodering.

Nagelborstels van Vikan:

Geschikt voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Het verhoogt de handhygiëne binnen uw productielocatie en beschikt ook over de kleurcodering.

Vikan voegenborstel:

Deze speciale voegenborstel is geschikt voor het schrobben van voegen. De borstel is zo ontworpen dat er een smalle rij harde haren in zitten en deze precies in een voeg past. De borstelharen lopen taps toe en passen dus in iedere breedte voeg. Ook deze borstel beschikt over kleurcodering. Tevens kan er een steel op deze borstel worden geschroefd zodat u ergonomisch kunt werken en niet hoeft te bukken.

Vikan Externe buizenreiniger:

Deze borstel is halfrond. Wanneer u een telescoopsteel op deze borstel schroeft kunt u ronde buizen vanaf de grond afborstelen en ontdoen van stof. Wel zo veilig als u gewoon op de grond kunt blijven staan.

Vikan Detailborstel met hittebestendige vezels:

Deze borstel is smal en beschikt over hittebestendige vezels. Dat maakt deze borstel uitermate geschikt voor het reinigen van grillplaten en verpakkingsapparatuur die nog warm zijn.

Meer weten over deze speciale borstels? Neem contact met ons op

Het is uiteraard mogelijk dat u specifieke vragen heeft die op deze pagina niet behandeld zijn. Natuurlijk willen we deze graag ons best doen om onze ervaring en de kennis die we de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan met u te delen. Geen reinigingsprobleem is ons onbekend. Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@hygienesupply.nl of 0345-724900. Onze adviseurs staan vrijblijvend voor u klaar.