Vikan Borstels met lange steel

De Vikan borstels zijn onmisbaar bij het schoonmaken. Door de lange steel kunnen zelfs de moeilijkste plekjes schoongemaakt worden en door de uitstaande vezels reinigen de borstels alle hoeken. Hygiëne is namelijk ontzettend belangrijk. De Vikan Handborstels zijn zelfs geschikt om gebruikt te worden in voedselverwerkende ruimten. Ideaal! Ook vindt u in onze webshop speciale borstels die gebruikt kunnen worden bij het reinigen van auto’s. Voor ieder wat wils dus. 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Maat
Alle handborstels

Toont alle 16 resultaten

Sorteer op

Wat zijn handborstels en waar gebruik je ze voor

Handborstels kunt u in veel verschillende gevallen gebruiken. Van het opvegen van fijn materiaal zoals meel tot het reinigen van banden en velgen, bij bijna alles komen ze van pas. De Vikan handborstels zijn van uitstekende kwaliteit gemaakt en ze zijn perfect om te gebruiken in industriële ruimten en de catering. Ook zijn de borstels te gebruiken bij het reinigen van personenauto’s en busjes.

Vikan handborstels voor industrie en catering

De Vikan handborstels zijn in verschillende vezeltypes verkrijgbaar. U kunt kiezen uit harde, medium en zachte borstels. Hierdoor is er altijd een geschikte handborstel om te gebruiken in elke situatie. De vezels van de Vikan handborstel is op een speciale manier verankerd in het borstelblok. Dit is een groot voordeel, omdat de gebruiker op deze manier garantie heeft dat de handborstel zijn vezel tijdens het gebruik niet verliest! Ook beschikken de Vikan handborstels over de FDA en Glass & Fork. Dit betekent dat ze geschikt zijn om gebruikt te worden in voedselverwerkende ruimten. Ideaal voor de catering branche!

Ophangsystemen voor Vikan handborstels

U wilt natuurlijk zo hygiënisch mogelijk te werk gaan. Daarbij is het erg belangrijk dat de handborstels hygiënisch opgeruimd worden. Het is hierbij van belang dat de borstels niet op de werktafels of op de vloer liggen. Een ophangsysteem is dan een aanrader! Vikan heeft speciale ophangsystemen voor deze handborstels ontwikkeld, zodat de handborstels netjes en hygiënisch opgeborgen kunnen worden. Als de borstels worden opgehangen, kunnen ze ook veel langer mee. Dit scheelt weer in de kosten. Ook hangen de handborstels altijd in het zicht en dat motiveert uw personeel om de schoonmaakmaterialen te gebruiken. Dat zorgt natuurlijk weer voor een nog schonere werkomgeving. De meeste borstels zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat ze passen binnen uw kleurcoderingsprogramma binnen uw HACCP-protocol.

Handborstels ideaal voor kleinere ruimtes

De handborstels van Vikan zijn ideaal om te gebruiken in kleine ruimtes. Ze zijn erg handzaam en door de ergonomische handgreep zijn ze ook makkelijk in gebruik. Doordat de vezels uitstaan, reinigen de handborstels effectief alle hoeken en sleuven. Kelders, kleine kantoorkamers en toilethokjes, overal komen de borstels van Vikan van pas.

Ook voor autovelgen schoonmaken

In onze webshop vindt u ook een Vikan handborstel met watertoevoer. U kunt hem gemakkelijk aansluiten op een Gardena-aansluiting. Dit maakt hem ideaal voor het schoonmaken van auto’s. Door de zachte vezels, voorkomt u beschadigingen. Ze zijn makkelijk in gebruik en verzekeren u van volop water! Daarnaast is de multifunctionele zachte handborstel van Vikan met lange steel, speciaal ontworpen om de velgen van auto’s te reinigen. Door de lange steel kunt u overal goed bij!