Sopdoeken in HACCP kleuren

Het is altijd prettig wanneer u een grote voorraad aan sopdoeken heeft. Zo wordt het voor u gemakkelijker om uw keuken of werkplaats schoon en hygiënisch te houden. Het is immers een stuk prettiger wanneer u werkt in een schone en veilige omgeving. Hygienesupply biedt speciaal voor u sopdoeken aan van WYPALL die conform de HACCP-normering zijn. WYPALL is een merk van Kimberly-Clark Corporation en staat wereldwijd bekend om zijn goede kwaliteit. Hun vaatdoeken zijn breed inzetbaar en ontzettend gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de poetslappen herbruikbaar. Even in de wasmachine en u heeft altijd een sopdoek bij de hand! Hygiënisch én duurzaam: wat wilt u nog meer?

Filteren
Sorteren op
Alle sopdoeken

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

WYPALL Sopdoeken voor iedere poetsklus

Hygienesupply biedt verschillende typen sopdoeken aan. Voor iedere poetsklus heeft WYPALL de ideale vaatdoek ontwikkeld. Een groot voordeel aan deze doeken is dat ze herbruikbaar zijn. Dit helpt het verminderen van afval en verlaagt de gebruikskosten. De WYPALL poetsdoeken zijn verkrijgbaar in de varianten X50 en X80.

 

WYPALL X50

De WYPALL X50 is een duurzame poetsdoek, speciaal ontwikkeld voor lichtere poetstaken en moeilijk te bereikbare plekken. Dit maakt de doeken ideaal voor het reinigen van tafels en keukenapparatuur. Ze zijn ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie. De afmetingen van deze variant zijn 42,5 bij 25 cm en ze zijn te verkrijgen in een verpakking van 6 x 50 doekjes.

 

WYPALL X80

De X80 sopdoeken zijn ideaal voor industriële reiniging zoals het schoonmaken van machines, onderdelen, metaal, ruwe oppervlaktes en voor het aanbrengen van oplosmiddel. Hierbij is een goede taakverdeling vereist. De doekjes zijn 35 bij 42 cm en ze zijn te verkrijgen in een doos met daarin 10 x 25 doekjes. De sopdoeken kunnen worden gebruikt in combinatie met een conventionele poetsdoeken dispenser. Dit maakt het schoonmaken nóg een stuk hygiënischer.

 

HACCP

De poetsdoeken van WYPALL zijn te verkrijgen in vier kleuren volgens de HACCP-normering, namelijk in het: blauw, groen, rood en geel. Deze kleurcodering zorgt ervoor dat kruisbesmetting verminderd wordt en hygiënisch werken wordt gestimuleerd. Dit maakt de sopdoeken geschikt voor gebruik in onder andere de voedingsnijverheid of professionele keukens.

 

De voordelen van WYPALL sopdoeken t.o.v. gewone poetsdoeken

De sopdoeken van Kimberly-Clark zijn ideaal voor industrieel gebruik en binnen de voedselindustrie. Ze zijn ideaal voor onder andere het hygiënisch reinigen van toiletruimtes, klinische ruimtes en in keukens. Daarnaast zijn ze multi-inzetbaar: zo kun je de doeken gebruiken om te desinfecteren, te reinigen en te polijsten.

Kortom: WYPALL sopdoeken..

..zijn gemaakt van non-woven hydroknit. Dit maakt ze sterker en beter absorberend dan standaard doeken;

..bevatten een powerpocket reliëf waardoor vuil beter wordt opgenomen;

..worden geleverd als gevouwen doeken in een spatvrije, waterafstotende polybag;

..voldoen aan de richtlijnen van de HACCP kleurcodering;

..zijn geschikt voor in de wasmachine en zijn dus herbruikbaar;

..pluizen (bijna) niet;

..zijn zowel nat als droog te gebruiken;

..zijn te gebruiken in combinatie met of zonder reinigingsmiddelen;

..zijn scheurbestendig;

..zijn ideaal voor snelle reiniging;

..zijn bestand tegen de meeste oplosmiddelen.

 

Nog meer poets(doek)en

Ook voor andere soorten hygiene papier kunt u terecht bij Hygienesupply. Zo verkopen wij poetsdoeken en poetspapier op rol, maar ook handreinigingsdoeken en toiletpapier. Voor iedere situatie bieden wij de perfecte hygiënische oplossing. Bestel de producten eenvoudig online op Hygienesupply.nl.