Tapijtreinigers vergelijken en kopen

Tapijten zijn vaak nogal besmettelijk, iedere vlek blijft zichtbaar. Stof stapelt zich op en zonder dat u het weet is het tapijt vervuild. Belangrijk is dan ook om uw tapijt goed te onderhouden. Om dit goed en effectief te kunnen doen, bent u een professionele tapijtreiniger nodig. Wanneer u deze hebt gebruikt, ziet u pas hoe vies uw tapijt daarvoor eigenlijk was. Maar hoe kies je nu de juiste tapijtreiniger voor uw bedrijf of organisatie?

Filteren
Sorteren op
Alle tapijtreinigers

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Numatic tapijtreinigers

Numatic tapijtreinigers zijn speciaal bedoeld voor het reinigen van tapijt en bekleding. Ze sproeien reinigingsmiddel – gemengd met water – op uw tapijt en zuigen deze ook weer op, zodat uw tapijt en meubelen goed worden gereinigd. De Numatic tapijtreinigers hebben twee standen: een voor hogere druk injectie en een voor lichte vervuiling. Er zijn twee verschillende manieren om de machine te legen. U kunt ervoor kiezen om de tank volledig uit de machine te halen, of u leegt de tank aan de hand van de aftapslang. De tapijtreinigers kunnen gebruikt worden als stofzuiger, waterzuiger of sproei-extractie machine.

 

Duurzame tapijtreinigers met Cleantec sproeisysteem

Door de krachtige Cleantec sproei-extractie worden tapijten efficiënt gereinigd. De vloeistof wordt rechtstreeks in het tapijt gespoten, waardoor vuil binnen een enkele beweging verwijderd wordt. Op deze manier ziet u snel een verbluffend resultaat!

 

Waarom u voor de Numatic tapijtreinigers moet kiezen

Er kleven een aantal voordelen aan het gebruik van een Numatic tapijtreiniger, namelijk:

✔ De Numatic tapijtreinigers zijn effectief in het reinigen van hardnekkig vuil en lichte vervuiling.

✔ De reinigers zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

✔ De watertank is op twee verschillende manieren te legen.

✔ Naast tapijt is de reiniger ook in te zetten voor meubels en bekleding.

 

Welke tapijtreiniger past bij mij?

In onze webshop vindt u een heel aantal modellen van de Numatic tapijtreinigers. Van compacte modellen tot aan grote krachtige, industriële machines. Het hangt er heel erg van af hoeveel ruimte u heeft, hoe groot het oppervlak is dat u wilt reinigen, de capaciteit van de ketel en de prijs die u ervoor wilt betalen. Alle tapijtreinigers worden geleverd met een accessoirekit, waardoor ook meubels en bekleding gereinigd kunnen worden. Voor vragen en adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@hygienesupply, of te bellen naar +31 (0)345 – 72 50 38.

 

Andere reinigingsmachines van Hygienesupply

Als u op zoek bent naar andere reinigingsmachines, zoals bouwstofzuigers voor het opzuigen van bouwafval, of waterstofzuigers, bent u bij onze webshop ook aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan bestaande uit reinigingsmachines van DiBO en Numatic. Voor ieder bedrijf en ieder hygiënisch doel bieden wij de juiste machines aan.