Vikan vloerschrobbers kopen

Vloerschrobbers zijn onmisbaar bij het reinigen van productievloeren. Vloeren zijn in een productieomgeving vaak een onderdeel dat het meest vervuild is. Dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar (microbiologisch) zijn. Omdat al uw werknemers door middel van hun werkschoenen in contact komen met de vloer en zich ook nog eens door de hele productiefaciliteit begeven, kunnen vloeren een grote vorm van kruisbesmetting zijn. Vloerschrobbers van Vikan zijn een uitstekend hulpmiddel om vloeren te reinigen en wanden te reinigen.

Filteren
Sorteren op
Categorieën
Filter op
Merk
Kleur
Alle vloerschrobbers

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Vikan vloerschrobbers in verschillende kleuren en maten beschikbaar 

Uiteraard zijn alle vloerschrobbers die u kunt kopen van Vikan ook leverbaar in meerdere kleuren. Dit zorgt ervoor dat deze vloerschrobbers goed te integreren zijn in het huidige kleurcodering programma wat u hoogstwaarschijnlijk inmiddels al geïmplementeerd heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloerschrobbers eenvoudig te traceren zijn en het gemakkelijk is om te controleren of de producten op de juiste locatie gebruikt worden. Uiteindelijk zal het gebruik van vloerschrobbers in combinatie met de kleurcodering bijdragen aan een verhoging van de voedselveiligheid van uw voedingsmiddelenbedrijf.  

Natuurlijk zijn er ook diverse maten vloerschrobbers beschikbaar zodat er voor iedere reinigingsuitdaging een perfecte vloerschrobber leverbaar is. Zo zijn er vloerschrobbers in de volgende breedtes: 

 

  • 23 cm brede vloerschrobbers

  • 27 cm brede vloerschrobbers

  • 30 cm brede vloerschrobbers

  • 47 cm brede vloerschrobbers 

 

Daarnaast zit er ook nog verschil in de hardheid van de vezels (haren van de vloerschrobber) denk hierbij aan vloerschrobbers met medium vezels waarmee je zachte loszittende vervuiling goed mee kan reinigen, of vloerschrobbers met harde vezels waarmee je verkleeft en vastzittende vervuiling goed kans afschrobben. 


 

Voor elk type werk hebben wij een vloerschrobber

Wist u dat vloerschrobbers ook handig kunnen zijn om wanden te reinigen? Wanneer u een vloerschrobber op een telescoopsteel zet, heeft u een uitstekende combinatie om wanden te reinigen. Het voordeel is dat u geen gebruik hoeft te maken van een ladder of trap! Wel zo veilig dus. Let erop bij het kopen van een vloerschrobber dat u de juiste hardheid van de vezels kiest zodat de vloerschrobber past bij uw type klus. Neem een hardere vezel wanneer u last heeft van hardnekkig vuil waar goed hard op geschrobd moet worden, let er hierbij wel op dat de ondergrond niet beschadigd. Wanneer u een iets minder hardnekkige vervuiling heeft werkt het weer stukken prettiger met een vloerschrobber met medium vezel hardheid. 

 

Let op: ergonomisch vloeren schrobben

Natuurlijk is het bij het ergonomisch schoonmaken van vloeren van belang dat u op een ergonomische wijze te werk gaat. Dit voorkomt klachten en eventueel daaruit voortvloeiend ziekteverzuim. Om het schrobben van vloeren zo ergonomisch mogelijk te doen, is het van belang dat u een steel van de juiste lengte heeft. Zoekt u nog een bijpassende steel, dan kunt u hier de stelen vinden. Zorg ervoor dat u een steel heeft die ongeveer tot de onderzijde van de kin komt. Dit kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uitzoeken door dit te meten met een rolmaat. U kiest dan de steel lengte die hier het dichtste bij in de buurt komt. 

Naast vloerschrobbers verkopen wij ook bezems en ophangsystemen