Draadrek voor ophangen 5, 20 of 30 liter can

Bent u op zoek naar een manier om orde en netheid te creëren op uw werkplek? Staan uw schoonmaakmiddelen altijd in de weg, maar bent u ze wel regelmatig nodig? Berg deze dan eenvoudig op met behulp van een Vikan RVS draadrek, speciaal voor jerrycans. Ideaal voor gebruik in de horeca, de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Bestel eenvoudig in de webshop van Hygienesupply.

Filteren
Sorteren op
Alle draadrekken

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Draadrekken van RVS voor bevestiging aan de muur

De draadrekken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. RVS is gemakkelijk schoon te houden en het gebruik ervan zorgt dus voor een hygiënische werkomgeving. De RVS draadrekken zijn eenvoudig te bevestigen aan de wand, zodat u uw schoonmaakmiddelen altijd bij de hand heeft. De draadrekken zijn in het bijzonder geschikt voor gebruik in onder andere de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Doordat de jerrycans zich aan de wand bevinden, kunt u eenvoudig doseren in uw schoonmaakemmer voor u de vloer of wand gaat reinigen.

Jerrycanhouders voor in de keuken

De draadrekken zijn speciaal bedoeld voor het ophangen van jerrycans. Denk aan het opbergen van reinigingsproducten voor de horeca, of industriële schoonmaakmiddelen voor het interieur. Deze reinigingsproducten bent u regelmatig nodig tijdens een schoonmaakbeurt, maar moeten u niet in de weg staan. In ons assortiment vindt u diverse draadrekken welke geschikt zijn voor jerrycans van 5, 10, 20 of 30 liter, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. De Vikan draadrekken zijn goedgekeurd voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. 

Vikan RVS draadrekken kopen bij Hygienesupply

Bestel uw RVS draadrekken eenvoudig bij Hygienesupply. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen. Bekijk voor meer ophangsystemen onze webshop. Zo vindt u Vikan wandrek ophangsystemen speciaal voor het opbergen voor emmers, slangen, borstels en bezems. Alles om uw werkplek netjes, veilig en hygiënisch te maken én houden. Heeft u vragen over het gebruik van draadrekken binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.