Geïmpregneerde Handreinigingsdoeken - Kimberly Clark

Handreinigingsdoeken

Handreinigingsdoeken zijn vaak geïmpregneerd en zitten vaak in een draagbaar systeem. Dit hygienepapier maakt schoon en beschermt tegelijkertijd. Deze doeken zijn uitermate geschikt voor het reinigen van je handen. Het voordeel van deze handreinigingsdoeken is dat je je handen goed kunt reinigen zonder dat hier water of zeep aan te pas hoeft te komen. Vaak hebben deze handreinigingsdoeken twee verschillende kanten, een ruwe kant voor het verwijderen van het grove vuil, en een zachte kant voor het reinigen en nawrijven van de handen of een bepaald oppervlak. Het gebruik van deze speciaal geïmpregneerde handreinigingsdoeken vermindert een droge huid en optimaliseert de hygiëne op de werkvloer drastisch.

Filteren
Sorteren op
Alle handreinigingsdoeken

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Wanneer gebruikt u handreinigingsdoeken

Handreinigingsdoeken worden vaak gebruikt wanneer men snel de handen wil reinigen zonder water zeep. U kunt zich misschien wel voorstellen dat er niet altijd een kraan of andere wasvoorzieningen voor handen zijn. In dit soort situaties kunnen handreinigingsdoeken een welkome uitkomst bieden. Tevens voor het reinigen van onderdelen, gereedschappen, machines en andere voorwerpen zijn handreinigingsdoeken perfect geschikt.

Eenvoudig Handreinigingsdoeken kopen

Als u opzoek bent naar kwalitatief goede handreinigingsdoeken tegen een scherpe prijs bent u bij Hygienesupply aan het goede adres. Bestel eenvoudig u handreinigingsdoeken online met de mogelijkheid om te betalen op rekening. Heeft u advies nodig omtrent welke reinigingsdoek het beste bij u past dan staan onze adviseurs uiteraard altijd voor u klaar.