RVS afvalbakken

In bedrijven en organisaties binnen onder andere de voedingsmiddelenindustrie en de zorgsector, behoeft de afvalinzameling en afvalscheiding aandacht voor de juiste hygiëne. Kies voor RVS afvalbakken van Hygienesupply wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle, hygiënische manier van afvalinzameling.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Materiaal
Alle rvs afvalbakken

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Voor welke branches zijn de RVS afvalbakken geschikt?

RVS afvalbakken zijn ideaal voor professioneel en industrieel gebruik. Roestvrijstaal is een tijdloos materiaal, die gemakkelijk te reinigen is en lang mee gaat. Binnen de medische sector zijn RVS afvalbakken erg populair. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, doordat de afvalbakken voldoen aan de HACCP-normen zoals deze zijn gesteld. Hecht u binnen uw branche een grote waarde aan een goede hygiëne? Dan zijn de RVS afvalbakken wellicht de juiste keuze voor u.

 

Soorten RVS afvalbakken

Hygienesupply biedt diverse soorten RVS afvalbakken aan. Zo zijn er afvalbakken met tuimeldeksel, voetpedaal, push-systeem, of met de mogelijkheid om te recyclen. Hieronder noemen we de kenmerken van de verschillende varianten.

 

RVS afvalbak met voetpedaal

Een RVS afvalbak met voetpedaal is hygiënisch doordat u de deksel opent met het voetpedaal en niet met uw handen. Daarnaast heeft u uw beide handen vrij om het afval weg te gooien. De mobiele RVS afvalbak is vuurbestendig en heeft een gedempte deksel.

 

RVS afvalbak met push-systeem

Het push-systeem maakt dat u de afvalbak gemakkelijk beheerst kunt openen en sluiten. Ook met twee handen vol afval kunt u deze gemakkelijk kwijt door tegen de deksel te duwen. Wel wordt de deksel sneller vies doordat u deze aanraakt met uw handen en het afval. Let er hierbij dan ook extra goed op dat u de deksel regelmatig en op de juiste manier reinigt. Hoe u dit het beste kunt doen, leest u in het schoonmaakplan voor de horeca, supermarkten of voor winkels en retail. De RVS afvalbak met push-systeem is vuurbestendig.

 

RVS afvalbak met tuimeldeksel

Door de tuimeldeksel opent u de RVS afvalbak al met een lichte aanraking. De deksel is gemakkelijk te verwijderen, wat het verwisselen van de afvalzak eenvoudig maakt. De RVS afvalbak met tuimeldeksel is daarnaast vlamdovend en vuurbestendig. Net als de afvalbak met push-systeem wordt de deksel bij deze variant ook sneller vies door aanraking. Maak gebruik van speciale reinigingsproducten en -materialen, was uw handen na de tijd op de juiste manier en voorkom hiermee zaken als kruisbesmetting.

 

RVS afvalbak met optie om afval te scheiden

Afval scheiden is heel waardevol voor het milieu. Het maakt dat materialen gemakkelijk gerecycled kunnen worden, waarmee wordt bespaard op energie en nieuwe grondstoffen. Om afval te scheiden kunt u ervoor kiezen om meerdere afvalbakken neer te zetten, maar wanneer u niet zoveel ruimte heeft óf al het afval liever verzamelt op één plek, kunt u kiezen voor een duo RVS afvalbak. Deze bestaat uit meerdere compartimenten, waardoor het scheiden van afval erg gemakkelijk wordt.

 

De voordelen van een professionele RVS afvalbak

  • De RVS afvalbakken van Hygienesupply voldoen aan de HACCP-richtlijnen;
  • RVS afvalbakken hebben een stijlvolle, strakke en tijdloze uitstraling;
  • De RVS afvalbakken hebben een lange levensduur;
  • Roestvrij staal is gemakkelijk schoon te houden;
  • De afvalbakken van CMT zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Wilt u meer informatie over onze RVS afvalbakken?

Neem voor meer informatie contact op met ons via de klantenservice. U kunt bij ons ook terecht voor adviezen, zodat u zeker weet dat u voor het juiste product kiest. Kiest u liever voor een aluminium afvalbak, rolcontainer of kliko? Kijk dan naar de overige professionele afvalbakken die Hygienesupply aanbiedt.