Professionele emmers & deksels van Vikan voor de zorg en voedingssector

Professionele emmers voor de zorg en de voedingsmiddelenindustrie ziet u in diverse soorten bij het deense topmerk Vikan. Het betreft hier kwalitatief hoogstaande, innovatieve emmers, die voldoen aan alle internationale hygiëne eisen en uiteraard het door Vikan bedachte systeem van kleurcodering bevatten.

Vikan is al bijna een halve eeuw marktleider en laat professionals zoals u toe aan de tekentafel om het ontwerp zo veel mogelijk te laten aansluiten op de wensen en eisen van industrie en wetgevers. Op aanvraag kunnen wij van elk Vikan product een PDF-document aanbieden met een certificaat plus een declaration of compliance.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle emmers

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Het uitgekiende materiaal van een Vikan emmer en de verschillende formaten

Door standaardisaties in de zorg en de industrie zijn de producten van Vikan en dus ook de emmers aangepast aan de vraag uit de markt. Daardoor treft u in onze webshop drie types literinhoud: professionele emmers voor zorg en bedrijven in de sector van voeding van 6 liter, van 12 liter en 20 liter. Zoals te verwachten zijn de emmers stapelbaar zodat u de opslag van de emmers zo effectief mogelijk kan doen. Veel klanten kiezen voor een model met een aansluitend deksel, deze zijn vast en los verkrijgbaar. Eén besteldoos heeft een inhoud van vijf exemplaren.

De grondstof van de emmers zijn materialen die voldoen aan de alom geldende eisen van de HACCP, de FDA en het keurmerk Glass & Fork. Het hoofdbestanddeel is polypropyleen en de hengsels zijn van roestvrij staal. Er is bij elk type een verstevigde bodemconstructie om ongewenste situaties te voorkomen, zoals doorzakken of smelten terwijl er hete of gevaarlijke stoffen in de emmer kunnen zitten.

De emmers van Vikan zijn leverbaar in twaalf kleuren

De emmers van Vikan zijn vooral gewild in de zorg en in de voedingsmiddelensector. Ooit ontwikkelde Vikan daarvoor een handige kleurcodering, die inmiddels in vele sectoren en in diverse landen is geaccepteerd als hygiënische standaard. Zoals u vast bekend zal zijn is de Vikan kleurcodering onderverdeeld in acht duidelijk van elkaar te onderscheiden tinten met elk een eigen betekenis. Het betreft hier roze, groen, blauw, rood, wit, geel, oranje, paars, zwart, bruin, limoen groen en grijs.

Dit maakt het in uw bedrijf of organisatie eenvoudig om specifieke soorten producten of per locatie bepaalde kleurzones te kunnen inrichten. Met andere woorden: het werken met emmers of andere producten voor reiniging of onderhoud van Vikan draagt dus niet alleen bij aan de efficiency, hygiëne en ergonomie, maar ook aan meer duidelijkheid, controle en overzicht op de hygiëne en de daaraan verbonden regels en wetgeving.

Bedrijven in de industrie en gezondheidszorg willen Vikan emmers vanwege deze 8 eigenschappen

– De emmers zijn zeer eenvoudig op te hangen door de vlakke achterkant.
– Elk type emmer heeft een maataanduiding in zowel liters als gallons.
– Elke emmer heeft een hygiënische handgreep.
– In het geval van een zeer hete inhoud zijn er ook modellen met een roestvrij stalen hengsel en een verstevigde bodem
– De emmers kunnen temperaturen weerstaan tot honderd graden
– Er is een schenktuit aan de bovenzijde om vloeistoffen te kunnen uitgieten zonder spettergevaar.
– De emmers zijn leverbaar met een wandhouder op maat.
– Bevat een mixing station om gemakkelijk inhoud te kunnen opslaan of bereiden.

Mop emmer & wringkorf uit de Vikan ErgoClean lijn

In het assortiment van deze webshop ziet u zowel mop emmers met als zonder een wringkorf. een veel gekozen optie is de zwarte mopemmer met bestelnummer 3750018. Deze heeft een inhoud van 15 liter, bevat een handige schenktuit om gericht te gieten en heeft een rechthoekig design uit de bekende Vikan ErgoClean productielijn.

Tevens verkrijgbaar in onze webwinkel is een los en universeel op emmers plaatsbare wringkorf voor de mopemmer. Deze wringkorf is stevig bevestigd over de halve zijde van de bovenkant van de emmer en voldoet net als elk model uit het zogeheten mini-mopsysteem aan alle door de zorgsector en voedingsindustrie gestelde normen.