Schuurpads en padhouders in HACCP kleuren

Padhouders en schuurpads van het merk Vikan

Padhouders en schuurpads van het merk Vikan zijn een gevestigde naam bij ieder bedrijf of organisatie die hiermee werkt. Vikan is namelijk hét merk voor elke sector waarin hygiëne wettelijk vereist is. Of u nou een vloertrekker of een specialistische borstel zoekt, het Scandinavische Vikan heeft samen met vertegenwoordigers uit uw sector alles op alles gezet om precies te kunnen leveren wat u wenst.

Branches waar alle artikelen van Vikan veel worden verkocht zijn supermarkten, keukens en restaurants, de voedingsmiddelenindustrie, de transportwereld of de gezondheidszorg. Naast hygiëne staan ergonomie, efficiency en duurzaamheid hoog in het vaandel. Elk artikel is ontworpen volgens de internationaal geldende regels van het internationale ultra safe design. Dit betekent dat de kleur aangeeft voor welk doel het bestemd is en het voorkomt kruisbesmetting. Als grote speler op de internationale markt voldoet elk artikel van Vikan vanzelfsprekend aan de recente normen van systemen en keuringsinstituten als BRC en HACCP.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle padhouders en pads

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Kenmerken van schoonmaakpads

Zoals u bekend zal zijn is een schoonmaakpad een soort schuurspons in een grote maat voor uiteenlopende bedrijfsdoeleinden, maar ook op plekken in de zorg of bij kinderdagverblijven. De schoonmaakpad wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor zaken als ontkalken en ontvetten in combinatie met reinigingsmiddelen. Mochten onze modellen te klein zijn voor uw te reinigen oppervlaktes of wilt u een meer bedrijfsspecifieke aanpak, overweeg dan een schrobmachine. De pads zijn in meerdere maten verkrijgbaar in een rechthoekige vorm of in een cirkelvorm. De meeste pads zijn rechthoekig en hebben als standaard maat 11,5 bij 25 centimeter. Vaak wordt een smetteloos witte pad ingezet voor de nabehandeling, om echt zeker te weten dat een oppervlak brandschoon is.

Vikan schuurpads voordelig online kopen

Een toenemende groep klanten vraagt ons om Vikan schuurpads. De schurende werking wordt dan vooral veroorzaakt doordat het pad een abrasief materiaal zoals grit of zand bevat, waardoor hardnekkig vuil nog makkelijker te verwijderen is door de sterk schurende werking. U kent het wel van de flessen Jif die wel in elk huishouden voorkomen, maar dan met een veel sterkere schuurwerking. Ook zijn er modellen schuurpads leverbaar waarbij een foamlaag verschijnt, tevens is waterdoorlating mogelijk. Ook zijn er verschillende kleuren leverbaar bij onze webwinkel. Naarmate een kleur donkerder is, zoals de kleur zwart, is deze bestemd voor een nog sterkere schurende werking. De kleur wit is bijvoorbeeld geschikt voor poetswerk of de reeds genoemde nabehandeling. Veel klanten bestellen grotere aantallen, waardoor wij een aantrekkelijke korting kunnen bieden. Elke pad is afneembaar en vervangbaar. Het is raadzaam voor de hygiëne in uw bedrijf om nooit te lang te wachten met het vernieuwen van een schoonmaakpad of schuurpad. Vergelijk het met schilderen: schuurpapier heeft ook niet het eeuwige leven en verliest op termijn zijn werking.

Handmodellen en steelmodellen

De polypropeen handmodellen voor schoonmaak- en schuurpads worden gebruikt voor kleinere oppervlaktes, voor bijvoorbeeld tafels. De maximum temperatuur die ze kunnen verdagen is 121 graden. Naast de handmodellen zijn er ook steelmodellen voor uw schoonmaakpad of schuurpad. Denk hierbij aan een aanschroefbare telescoopsteel die u kunt uitschuiven en handige zwenk-opties bevat. De maximaal uitschuifbare lengte van een steelmodel van Vikan is 180 centimeter. Handig voor wanden en plafonds!

Zachte schuurpads & medium schuurpads & harde schuurpads

Harde schuurpads worden meestal gebruikt voor het reinigen van harde oppervlakken zoals tegels en vloeren. Zachte en medium schuurpads zijn logischerwijs voor de wat eenvoudiger klussen, zoals het schoonhouden van roestvrijstalen oppervlaktes. Het advies om deze polyester producten na gebruik te steriliseren op een temperatuur van honderd graden. Controleer voorafgaand aan uw aankoop of de pH-waarde aan uw wens voldoet.