HERWE AZUDERM EXTRA MILD 250ml (niet gerparfumeerd)

Artikelcode: 111132

HERWE AZUDERM EXTRA MILD 250ml (niet gerparfumeerd) is een huidreiniger voor lichte vervuiling die extra mild is.

€ 3,25
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

HERWE AZUDERM EXTRA MILD 250ml (niet gerparfumeerd)

AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij is een zeer huidvriendelijk reinigingsmiddel voor de gevoelige en sterk belaste huid. AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij is vrij van conserveermiddelen*, parfums en kleurstoffen. De pH-waarde is licht zuur.

AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij is een uiterst milde wasvloeistof met speciale huidverzorgingsingrediënten voor de reiniging van handen en het hele lichaam. AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij bevat speciaal geselecteerde wasgrondstoffen en is dankzij de afwezigheid van parfum, conserveringsmiddelen en kleurstoffen bij uitstek geschikt voor het reinigen van de extreem belaste en zeer gevoelige huid.

AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij is ideaal voor het reinigen van de gestreste en gevoelige huid. Door zijn zachte werking is AZUDERM EXTRA MILD parfumvrij ook geschikt voor een pre-beschadigde huid en kan ook gebruikt worden in ziekenhuizen, verpleeg- en rusthuizen. Het heeft zich bewezen in de voedselverwerkende industrie/handel en voldoet aan de eisen die gesteld worden aan huidproducten in het kader van een HACCP concept

Milde reinigingsgel voor de huid
Bijzonder geschikt bij veelvuldig handen wassen
Ook geschikt voor lichaamsreiniging
Aangepast aan de pH-waarde van de huid
Parfumvrij en zonder kleurstoffen

Toepassingsgebied HERWE AZUDERM EXTRA MILD 250ml (niet gerparfumeerd)

Frequente huidreiniging b.v. in de administratie, bejaarden- en zorginstellingen, ziekenhuizen en op het gebied van voedselproductie en voedselverwerking.

Extra informatie

EAN

4038288101290

Merk Herwe
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?