Vikan in Onderwijs en Overheid

 

Unieke producten voor unieke uitdagingen

Het afleveren van een schone faciliteit tegen een lage kostprijs. Daarnaast is het realiseren van een veilige werkomgeving een basis vereiste van elk schoonmaakprogramma in het onderwijs of bij overheidsinstellingen.

Vlekkeloos schone ramen, vloeren en oppervlakken zorgen ervoor dat gebruikers een openbare gelegenheid op een prettige manier kunnen gebruiken.

De op microvezel gebaseerde oplossingen van Vikan zijn eenvoudig in gebruik en dragen bij aan een hoge productiviteit en een consistent reinigingsniveau. Naast het feit dat dit een HACCP vereiste is realiseert die implementatie van systematische reiniging en desinfectie een professionele status van het schoonmaakpersoneel en verbeterd het de algemene bedrijfshygiëne.

Effectieve reiniging met Vikan

De dagelijkse reiniging van grote oppervlakken vergt erg veel van het personeel en de middelen waar zij mee werken, maar het Vikan systeem zorgt ervoor dat het personeel hun tijd effectief kan besteden.

Elke werkwagen van Vikan is voorzien van speciaal geselecteerde vooraf klaargemaakte wasbare microvezel dweilen en doeken die kunnen worden ingezet voor een specifieke taak op een specifieke afdeling.

De vooraf klamvochtig klaargemaakte microvezel dweilen en doeken zijn efficiënter in het reinigen van vervuilde gebieden dan de conventionele natte moppen en er is geen noodzaak meer om grote emmers met water mee te transporteren.

Vikan - Reduceert kosten

De kant en klare gereedschappen zijn ergonomisch ontworpen om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Tevens worden RSI klachten drastisch verlaagt en hebben spieren en gewrichten minder te lijden. Dit heeft uiteraard invloed op de verzuim percentages.

De materialen zijn zo ontworpen dat ze langdurig meegaan, tevens helpt het gebruik van microvezel een waterbesparing te realiseren. Het gebruik van chemicaliën kan drastisch omlaag wat allemaal ten gunste komt van het financiële resultaat.