KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Handdoekroldispenser 9960 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 9960
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 155,60€ 140,04
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Handdoekroldispenser 9960 Wit – Kimberly Clark

Dispensers voor papieren handdoeken op rol, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: doek-voor-doek uitgifte van KLEENEX® of SCOTT® Handdoeken op rol, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Draagt bij tot vermindering van kruisbesmetting; houdt kosten laag bij intensief gebruik, met aanpasbare instellingen en gemakkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar als: no-touch drukknop of afsluitbare dispenser met rest-rol faciliteit voor > 1.500 handdoeken, met een gebogen design voor eenvoudig reinigen zonder stof of vuil ophoping, smart-sensor technologie voor gecontroleerde doeklengte en tijdvertraging plus indicator wanneer navullen of nieuwe batterij nodig is.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende handdoeken:

Extra informatie

EAN

5033848010448

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?