Kimberly Clark Producten koop je bij Hygienesupply

Kimberly Clark is een van de meest toonaangevende producten op het gebied van diverse hygiene en schoonmaakproducten. Zo heeft Kimberly Clark diverse sterken merken voor iedere productassortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld Wypall® voor de poetsdoeken en papierrollen die zowel ingezet kunnen worden voor meermalig gebruik als eenmalig gebruik. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook de merken Kleenex® en Scott® die bekend staan om hun oersterke en absorberende handdoeken en toiletpapier / toilettissues. Daarnaast is Kleenquard® speciaal in de markt gepositioneerd voor de wegwerpkleding en de beschermende werkkleding. Dit is slechts een kleine greep uit het zeer complete aanbod wat kimberly clark aanbiedt.

Kimberly Clark biedt duurzaamheid in hun producten

Kimberly Clark is gecertificeerd volgens het europese ecolabel, dit biedt de eindgebruiker de garantie voor verantwoorde productie van cradle to crave. Daarnaast hebben de producten ook het FSC Label en dat garandeert u als eindgebruiker dat de prodcutie heeft plaatsgevonden vanuit bossen die gecertificeerd zijn volgens het FSC label. De reden dat Kimberly Clark ontzettend veel energie steekt in dit soort certificeringen is omdat duurzaamheid een cruciaal onderdeel van ons streven om exeptional workplaces te creeëren die gezonder, veiliger en productiever zijn. Deze aanpak vloeit voort uit het feit dat het besef aanwezig is dat de wereld van morgen gevormd word door de manier waarop we vandaag onze hulpbronnen gebruiken. Dit heeft Kimberly Clark ertoe bewogen om zichzelf te richten op de reductie van het verbruik van deze hulpbronnen in ieder stadium van de levenscyclys van het product, van ontwerp en productie tot aan distributie en afvalverwerking.

Snel en goed geregeld bij Hygienesupply

Bij Hygienesupply begrijpen wij dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien en het juiste poetspapier voor de werkzaamheden te kiezen. Daarom staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u bij te staan en te adviseren op het gebied van poetspapier en wegwerpkleding van Kimberly Clark. U kunt ons bereiken op 0345-724900 of indien u liever u vraag via de email stelt is het mogelijk te mailen naar info@hygienesupply.nl