Numatic stofzuiger PPR370 met Kit AS0 900192 Rood

Artikelcode: 900192

Numatic International produceert duurzame huishoudelijke schoonmaakmaterialen, industriele stofzuigers, industriele waterstofzuigers, eenschijfsmachines en onderhoudsmachines. Hygienesupply is in staat het complete assortiment van Numatic International te leveren in Belgie & Nederland. Wilt u meer informatie over Numatic of of een van de andere producten? Neem dan contact met ons op.

€ 292,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Numatic stofzuiger PPR370 met Kit AS0 900192 Rood

De PPR is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De PPR onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het Wattage, de levensduur en duurzaamheid. De inhoud van de ketel is 15 liter.

Inclusief Kit AS0, zie foto 2.

OneStage motor 620 Watt

De efficiency van het volledige motorenpakket van Numatic is nog nooit zo hoog geweest. Deze laatste generatie 620 Watt motoren weet met een laag wattage toch een zeer goede zuigkracht te ontwikkelen. Het binnenwerk is op diverse plekken aangepast om een nog betere luchtverplaatsing te realiseren. Bijkomend voordeel van de motor is dat de levensduur met ca. 50% is toegenomen.

FloMax slang

In het proces waarin alle onderdelen onder de loep zijn genomen om te streven naar meer effectiviteit, is gebleken dat een slang die verloopt van groot naar klein een goed effect heeft op de zuigkracht aan het einde. De FloMax slang verloopt van 38mm aan de ketel naar 32mm aan de buis. Natuurlijk blijven alle oude slangen en onderdelen nog steeds bruikbaar. Daarnaast kan de slang een stootje hebben. Per ongeluk op de slang staan of een draaiing in de slang leiden niet onmiddellijk tot breuken of scheuren.

ProFlo zuigmond

Bij het herontwikkelen van de stofzuiger is misschien wel de meeste aandacht gegaan naar de zuigmond. Het grote wiel aan de achterzijde zorgt voor een comfortabele bewegingsvrijheid. Door middel van de clip kan de zuigmond met buizen handig aan de ketel worden geparkeerd.

Geluid

SoundPower is de nieuwe norm voor het vermelden van het geluidsniveau. Het lagere niveau komt voornamelijk door de stillere motor. Let op de methode van meten bij het vergelijken van verschillende stofzuigers. Oude normen als IEC, SoundPressure en British Standard (BS) geven minder decibel aan. Ter illustratie: 75,8dB Soundpower staat gelijk aan 64,8 SoundPressure.

Het Snoer

Numatic maakt in veel modellen gebruik van een ‘plugged cable’: een snoer met twee stekkers. Hierdoor kan in het geval van een breuk het snoer zeer eenvoudig worden vervangen zonder tussenkomst van een monteur. In de Professionele EcoDesign lijn zijn de ‘Plugged cable’ en de ‘FloMax slang’ de standaard.

Extra informatie

EAN

5028965624562

Ketel inhoud

15

Kleur

Rood

Merk Numatic
Hulp nodig?