VOORDELIG FESTOOL STOFZUIGERZAKKEN BESTELLEN

Festool kent u misschien wel van de accu’s en apparatuur voor de klusser, maar ook hun stofzuigers en stofzakken zijn geschikt voor het zware werk. Denk aan het droog of nat puin en ander bouwafval opzuigen. De capaciteit bij dit merk ligt op ‘stofklasse L’ en dat vraagt natuurlijk ook het nodige van de stofzak.

Door optimale benutting van de beschikbare ruimte zijn Festool stofzuigers door de ruime reservoirgeometrie in staat tot een extra hoge stofopname, zodat u op de werkplek niet heel regelmatig van stofzak hoeft te wisselen. Uiteraard is bij een deel van de stofzuigers van dit merk de stofzuigerzak daarop aangepast. Ongeacht of u werkt met een Festool CT, CTH of CTL stofzuigerzak.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle festool stofzuigerzakken

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

WELKE FESTOOL STOFZUIGERZAKKEN TREFT U IN ONZE WEBWINKEL?

Bij onze ruim gesorteerde webshop voor stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen betaalt u nooit te veel voor alles dat u nodig heeft voor uw Festool stofzuiger. Hygienesupply verkoopt goedkope stofzuigerzakken voor alle populaire gangbare modellen.

In onze webshop kunt u deze stofzakken vinden, allen in een verpakking van vijf stuks:

–         ENS-CT 26 AC/5
–         ENS-CT 36 AC/5
–         ENS-CT 48 AC/5
–         FIS-CT 17
–         Longlife FIS-CT 22
–         FIS-CT 22 E
–         FIS-CT 22/20
–         Longlife FIS-CT 26
–         Longlife FIS-CT 33
–         FIS-CT 33/5
–         FIS-CT 33/20
–         Longlife FIS-CT 36
–         FIS-CT 44/5
–         FIS-CT 55/5
–         FIS-CTH 26/3
–         Longlife FIS CT 48
–         FIS-CTH 48-3

HOE MAAKT U EEN KEUZE VOOR DE JUISTE FESTOOL STOFZAK?

Als u een keuze maakt voor stofzakken voor uw Festool stofzuiger, zorg dan dat u bij het bestellen of kopen goed let op het typenummer. Dit staat onderop uw stofzuiger en anders op de doos. Hierdoor krijgt u namelijk altijd een goed sluitende stofzak. Bij de juiste keuze zal er geen kans zijn op het vrijkomen van stof of ander vuil bij het verwijderen van de zak.

Ieder pakje van dit merk bevat 5 exemplaren. De stukprijs treft u telkens op de bestelpagina, dat maakt het eenvoudig als u prijzen zou willen vergelijken. Als u de foto aanklikt, ziet u bij elke stofzak voor welk model Festool zuiger hij bestemd is. Aan de rechterzijde kunt u filteren op de naam van het merk of een trapsgewijs prijsoverzicht. U ziet het, we maken uw keuze voor het online bestellen van Festool stofzakken zo simpel mogelijk!

DIVERSE STOFZUIGERZAKKEN VAN FESTOOL

In ons aanbod treft u zowel papieren stofzakken als de moderne microvezel stofzuigerzakken van Festool. Bij de microvezel variant blijft vuil beter hechten aan de wand van de zak, wat ideaal is bij het verwijderen van de stofzuigerzak.

Verder kan de microvezelzak een dubbele hoeveelheid stof vasthouden, wat minder blaasuitstoot geeft. Ook zijn de moderne stofzuigerzakken sterker en hebben een langere levensduur. Daarnaast kunnen de microvezel zakken beter stof, huisstofmijt of schimmels filteren dan de papieren variant.

VOOR ADVIES, VRAGEN OF INFORMATIE OVER FESTOOL STOFZUIGERZAKKEN: NEEM CONTACT MET ONS OP!

Kunt u de goede stofzuigerzak niet vinden voor uw Festool apparaat of heeft u een andere vraag? Mail of bel met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord!