0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Schoonmaakplan voor supermarktenVoedselveiligheid. Het is een van de belangrijkste pijlers voor supermarkten. In eerste instantie omdat hygiëne een belangrijk onderdeel is van de CBL-Hygiënecode, maar in de tweede plaats omdat supermarkten als onderneming zijnde graag zijn klanten tevreden willen stellen. Doordat de maatschappelijke aandacht enorm is toegenomen op het gebied van hygiëne en veiligheid stellen consumenten steeds hogere eisen aan de supermarktondernemers. Reiniging en desinfectie aan de hand van een schoonmaakplan, om zodoende de hygiëne te bevorderen is een van de kernpunten van de CBL-Hygiënecode.

 

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong

Voorkom kruisbesmetting in de zorg Kruisbesmetting is een erg breed begrip en het blijkt dat kruisbesmetting in diverse branches vragen oproept omdat niet iedereen precies weet wat het is. Daarom willen wij in dit artikel duidelijk maken wat kruisbesmetting is en hoe je het kan voorkomen in bijvoorbeeld de zorgsector.

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg door Wesley de Jong

Smartphone reinigenLaten we eerlijk zijn, we zitten met onze handen de hele dag door aan dingen die bacteriologisch zwaar vervuild zijn, denk bijvoorbeeld aan deurklinken, kranen, tijdschriften en pinautomaten op zich zouden we deze opsomming eindeloos lang kunnen maken. Het probleem is doordat we al deze dingen aanraken bacteriën overgedragen worden naar onze smartphone. Uit onderzoek van Fox News blijkt zelfs dat onze smartphone 18x viezer is dan een openbaar toilet.  

Lees meer
Geplaatst in Hygiene door Wesley de Jong

Sanita zusterklompenIedereen kent het wel. Het beeld van de ouderwetse verpleegkundig op een stel saaie en lelijke klompen, oerdegelijk waarbij geen enkel spoor van een hip of trendy design te ontdekken valt. Zusterklompen hebben van oudsher een saai en stoffig imago meegekregen maar de vraag is: Is dit heden ten dagen nog steeds wel een juiste conclusie? Misschien is het wel tijd om onze kijk op een van de belangrijkere hulpmiddelen in de zorg bij te stellen!

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg door Wesley de Jong

Ergonomisch schoonmakenDe arbowet zorgt ervoor dat er binnen organisaties aandacht is voor de werkomstandigheden op het werk. Deze wet bevat diverse ergonomische voorschriften voor het opzetten van een goed arbobeleid. Wat de arbowet precies inhoudt leest u in dit artikel.

Het doel van de arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) is het bevorderen aan goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ziekte, lichamelijke overbelasting en arbeidsongeschiktheid. Zelfs voor kleine bedrijven is het zeer belangrijk om je te verdiepen in de Arbowet. Uiteraard zijn er diverse boeken en brochures over dit onderwerp maar om het gemakkelijk te maken zetten wij een aantal hoofdzaken op een rijtje.

Lees meer
Geplaatst in Ergonomisch Werken door Wesley de Jong

 

Ergonomisch schoonmakenReinigingswerkzaamheden uitvoeren  in de voedingsmiddelenindustrie of in de zorg-sector is  fysiek zwaar. Dit is natuurlijk niet zo erg voor ons lichaam, mits we dit op een verantwoord manier aanpakken. Ditbetekent dat het in sommige gevallen nodig kan zijn dat ergonomische hulpmiddelen ingezet moeten worden. Daarnaast is het vaak een must dat er voldoende afwisselingen in de werkzaamheden aanwezig zijn. Uiteraard moet er voldoende aandacht zijn voor een gezonde en ergonomische houding. In dit artikel bespreken waar u het beste op kunt letten en welke hulpmiddelen u zowel ondersteunen in de ergonomie en een efficiënte reiniging bewerkstelligen.

Lees meer
Geplaatst in Ergonomisch Werken door Wesley de Jong

DesinfectiemattenDesinfectiematten, ook wel ontsmettingsmatten genoemd, word vaak gezien als de preventieve hygiëne oplossing ter voorkoming van kruisbesmetting tussen twee verschillende zones binnen uw productiefaciliteit. In dit artikel gaan we uiteenzetten waar men op moet letten wanneer u overweegt een desinfectiemat in gebruik te nemen.

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg Voedingsmiddelenindustrie HACCP Hygiene door Wesley de Jong

Industriele stofzuigersHygienesupply biedt u een ruime keuze aan industriële reinigingsmachines die u als klant helpen de grondige reiniging en het onderhoud van uw harde vloeren te vereenvoudigen. Alle industriële schoonmaakmachines van Dibo zijn uitermate geschikt voor professionele schoonmaaktoepassingen die zeer uiteenlopend van aard kunnen zijn.

Lees meer
Geplaatst in Industrie door Wesley de Jong

Desinfecteren in de food Desinfectie wat is het eigenlijk precies ? Wikipedia geeft de volgende betekenis van het woord Desinfectie: “Desinfectie is het zodanig behandelen van oppervlakken dat alle ongewenste micro-organismen worden gedood of tot aanvaardbare aantallen worden teruggebracht” In dit artikel bespreken we 7 tips die in acht genomen moeten worden om een goede desinfectie te bewerkstelligen. Op de wijze kunt u de kans op kruisbesmettingen reduceren en de productveiligheid verhogen. 

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie HACCP Hygiene door Wesley de Jong

Industriële reinigingsmiddelenAls schoonmaker maak je schoon. Dat is logisch natuurlijk ! Helaas worden sommige dingen niet schoon door er alleen met een doekje over heen te wrijven.

Vaak is de toevoeging van een schoonmaakmiddel noodzakelijk. Reinigingsmiddelen kunnen in sommige gevallen ook gevaarlijk zijn doordat er vaak irriterende en soms zelfs bijtende stoffen inzitten die schadelijk voor je huid, ogen of je longen kunnen zijn.

In dit artikel willen we een aantal tip bespreken om veilig om te gaan met industriële reinigingsmiddelen, maar willen we ook uiteenzetten welke soorten reinigingsmiddelen er zijn en hoe deze gebruikt moeten worden.

Lees meer
Geplaatst in Industrie Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6