0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Bij het reinigen van een houten vloer komt het vooral neer op dat u regelmatig moet stofzuigen. Zand, stof en vuil hebben een schurend effect op uw houten vloer en dit komt de kwaliteit en het uiterlijk van de vloer niet ten goede. Op het moment dat deze vervuiling niet regelmatig verwijderd word bestaat de kans op krassen en kale plekken en ontstaan in de toplaag van de houten vloer. Wanneer u ervoor kiest om de houten vloer aan te vegen is het verstandig om een bezem te kiezen met zachte borstelharen zodat de haren geen invloed hebben op de toplaag van uw vloer.

Lees meer
Geplaatst in Particulieren door Wesley de Jong

De FSSC 22000 is een standaard die ontwikkeld is door de stichting certificatie voedselveiligheid. Deze standaard is revolutionair binnen de voedingsmiddelenindustrie omdat dit de eerste standaard voor de voedingsmiddelenindustrie is die wereldwijd geaccepteerd word. De FSSC 22000 standaard word steeds populairder binnen de voedingsmiddelenindustrie omdat deze standaard goedgekeurd is door de GFSI (Global Food Safety Initiative) Het voordeel van FSSC 22000 is dat die norm mondiaal ingezet kan worden en daardoor dus minder wildgroei ontstaat door lokale standaarden en normen.

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong

Haarnetjes in de voedingsmiddelenindustrie (FAQ)Haarnetjes zijn tegenwoordig in de voedingsmiddelenindustrie zijn vanwege de hygiëne niet meer weg te denken. De meeste bedrijven hanteren strikte regels als het gaat om werkkleding en de wegwerp disposables. Wat is nou precies de reden dat haarnetjes gedragen worden? En hoe moet een haar netje precies gedragen worden?

Om duidelijk uiteen te kunnen zetten op welke wijze haarnetjes het best ingezet kunnen worden hebben wij de vragen die ons het meest gesteld worden verzameld en beantwoord.

Lees meer
Geplaatst in Keuken en Restaurant Voedingsmiddelenindustrie HACCP Hygiene door Wesley de Jong

HACCPBij de verwerking van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, waardoor de voedselveiligheid in gevaar wordt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van productvreemde materialen in voedsel, zoals glas of plastic. U wilt natuurlijk voorkomen dat het voedsel wat u produceert, verwerkt of serveert, de veiligheid van uw consument in gevaar brengt. Om te voorkomen dat dergelijke zaken de voedselveiligheid in gevaar brengen, hanteert u het voedselveiligheidssysteem HACCP. Wij vertellen u alles over de betekenis van HACCP in dit blogartikel. 

Lees meer
Geplaatst in HACCP door Wesley de Jong

Schoonmaakplan voor winkelsTegenwoordig zijn winkeliers zich goed bewust van het feit dat zij de klant een prettige winkelervaring moeten bieden, een prettige ervaring maakt de klant bereid om sneller een aankoop te doen. Hygiëne is een zeer belangrijk onderdeel van deze winkelervaring. Een slechte hygiëne, of een hygiëne die bij de concurrent een stuk beter is, blijkt rechtstreeks invloed te hebben op hoeveel een klant uitgeeft in uw winkel.

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen door Wesley de Jong

Vikanspecialist HygienesupplyVandaag de dag is Vikan ‘s werelds meest toonaangevende producenten van schoonmaakoplossingen gericht op sectoren waarbij hygiëne van groot belang is. Hoogstwaarschijnlijk heeft Dhr. Pedersen niet helemaal voorzien dat het merk Vikan zo succesvol zou zijn toen hij in 1898 de Skive Børstefabrik opende. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van kleurgecodeerde borstelmaterialen. Vikan heeft een gigantische range producten ontwikkeld die zowel efficiënt en hygiënisch zijn. Op deze wijze creëert Vikan voor iedere uitdaging een bijpassende reinigingsoplossing.

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie HACCP Hygiene Kleurcodering door Wesley de Jong

Vikan kleurcodering Dagelijks zijn er ontzettend veel contacten tussen mens en voedingswaren, machines en andere materialen die gebruikt worden bij het verwerken van voedsel. Natuurlijk zijn dit DE momenten waarbij kruisbesmettingen van ongewenste micro organismen, grondstoffen of materialen die niet bij elkaar mogen komen kunnen ontstaan. In dit blog artikel gaan we bespreken waarom kleurcodering een grote toegevoegde waarde is binnen uw HACCP systeem.

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie HACCP Kleurcodering door Wesley de Jong

Schoonmaakplan voor supermarktenVoedselveiligheid. Het is een van de belangrijkste pijlers voor supermarkten. In eerste instantie omdat hygiëne een belangrijk onderdeel is van de CBL-Hygiënecode, maar in de tweede plaats omdat supermarkten als onderneming zijnde graag zijn klanten tevreden willen stellen. Doordat de maatschappelijke aandacht enorm is toegenomen op het gebied van hygiëne en veiligheid stellen consumenten steeds hogere eisen aan de supermarktondernemers. Reiniging en desinfectie aan de hand van een schoonmaakplan, om zodoende de hygiëne te bevorderen is een van de kernpunten van de CBL-Hygiënecode.

 

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong

Voorkom kruisbesmetting in de zorg Kruisbesmetting is een erg breed begrip en het blijkt dat kruisbesmetting in diverse branches vragen oproept omdat niet iedereen precies weet wat het is. Daarom willen wij in dit artikel duidelijk maken wat kruisbesmetting is en hoe je het kan voorkomen in bijvoorbeeld de zorgsector.

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg door Wesley de Jong

Smartphone reinigenLaten we eerlijk zijn, we zitten met onze handen de hele dag door aan dingen die bacteriologisch zwaar vervuild zijn, denk bijvoorbeeld aan deurklinken, kranen, tijdschriften en pinautomaten op zich zouden we deze opsomming eindeloos lang kunnen maken. Het probleem is doordat we al deze dingen aanraken bacteriën overgedragen worden naar onze smartphone. Uit onderzoek van Fox News blijkt zelfs dat onze smartphone 18x viezer is dan een openbaar toilet.  

Lees meer
Geplaatst in Hygiene door Wesley de Jong
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6