0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

handen wassen Handenwassen in de voedingsmiddelenindustrie is een van de eerste verdedigingslinies in de voedselveiligheid. Naast een risico voor de gezondheid van de consument kan onhygiënisch werken leiden tot een kostbare daling van reputatie. Het is echter niet alleen de verantwoordelijkheid van individuele werknemers om ervoor te zorgen dat de juiste handwasprocedures worden gevolgd. Managers moeten een “cultuur” van voedselveiligheid cultiveren waar het nemen van een time-off om handen te wassen wordt aangemoedigd. Voorzieningen moeten ook zijn uitgerust met geschikte was stations voor het handhygiene. Niet alleen zal het efficiënt handen wassen en het creëren van de cultuur voor handenwassen de consument beschermen, het zal ook helpen uw bedrijf te beschermen.

Lees meer

Dipp logoSchoonmaken. Misschien niet het allerleukste klusje, maar wel erg belangrijk. Waarom het schoonmaken niet zo makkelijk en snel mogelijk maken? Hierbij zijn professionele schoonmaakproducten een vereiste. Deze producten zijn speciaal gemaakt om te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en gezondheidszorg. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook perfect te gebruiken voor industriële toepassingen. In deze blog leest u meer over het schoonmaakmerk Dipp, de producten van het merk en we geven u 5 tips voor professioneel schoonmaken. Lees snel verder! 

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen door Wesley de Jong

Spijker in schoen

Veiligheid en hygiëne. Allebei enorm belangrijk in een bedrijf. Het is daarom van belang dat er veilig schoeisel is om ongelukken te voorkomen. In deze blog leest u over de verschillende soorten werkschoenen en vertellen we u vijf dingen die u écht moet weten over veiligheidsschoenen. Van vervanging tot onderhoud. 

 

Lees meer

Industriele vaatwasser

Snel, snel, snel. Tijdens de piekmomenten van de dag is het in een horecaonderneming rennen en vliegen. Een goede professionele vaatwasser is daarom een echte must in een bedrijf. Bent u op zoek naar een vaatwasser voor in de kantine van de sportclub of voor in de keuken van uw bedrijf? Ook dan bent u bij Hygiënesupply aan het juiste adres. Maar welke van alle industriële vaatwassers is nou eigenlijk het meest geschikt voor uw onderneming? In deze blog leest u over de verschillende soorten en maten vaatwassers met toebehoren wij in ons assortiment hebben, de voordelen van een industriële vaatwasser, tips voor een extra schone vaatwasser en meer! In onze webshop vindt u verschillende vaatwasmachines in diverse afmetingen, zodat u altijd een professionele vaatwasser vindt die bij uw bedrijf past. 

Lees meer
Geplaatst in Keuken en Restaurant door Wesley de Jong

Verpleegkundige artikelenIn de zorg zijn verzorging en hygiëne twee van de belangrijkste onderwerpen. Het is erg belangrijk om hygiënisch, zorgvuldig en netjes te werk te gaan. Het lijkt zo gewoon om even snel de handen te wassen, maar in de werkelijkheid wordt het ook wel eens vergeten, terwijl het zo ontzettend belangrijk is. Personen die zorg nodig hebben zijn erg vatbaar voor verschillende ziektes en virussen. Denk daarom altijd aan de hygiëne, hoe druk het op het werk ook is. Hygiënesupply kan u hierbij een handje helpen. In onze webshop vindt u verschillende verpleegkundige artikelen voor in de zorg.

In deze blog leggen wij u het belang van hygiëne in de zorg uit. Daarnaast hebben we het over de WIP-richtlijnen, de rol van handhygiëne, de belangrijkheid van desinfectiemiddelen en over de artikelen die voor in de zorg erg belangrijk zijn als het gaat over hygiëne. 

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen Gezondheidszorg Hygiene door Wesley de Jong

Download 41 tips over het voorkomen van vogelgriep

 

In verband met de uitbraak van vogelgriep op verschillende plaatsen in Nederland is het belangrijk om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen om de insleep van de N5H8 griepvariant op uw bedrijf te voorkomen.

 

Lees meer
Geplaatst in Industrie Voedingsmiddelenindustrie door Wesley de Jong

Toilet schoonmaken Het toilet moet regelmatig worden schoongemaakt. Hoe vaak, hangt af van de hoeveelheid bezoekjes aan de sanitaire ruimte. Bij veelvuldig gebruik is het beter om deze elke dag of soms zelfs meerdere keren per dag schoon te maken. De vloer moet schoon zijn, de toiletpot moet netjes zijn en het moet er fris ruiken, maar belangrijker nog de toilet moet niet alleen optisch schoon zijn maar ook hygiënisch schoon. 

Lees meer
Geplaatst in Gezondheidszorg Industrie Particulieren door Wesley de Jong

Mantelzorgers, mensen die in de zorg werken, zij die met etenswaar bezig zijn of die met allerlei stoffen in aanraking komen, zijn gebaat bij het dragen van handschoenen. Van oudsher worden daarvoor latex handschoenen gebruikt, maar is nitril niet beter?

Lees meer

Keuken en restaurant schoonmaakplanWanneer een HACCP Schoonmaakplan ontbreekt is het sneller mogelijk dat schoonmaakwerkzaamheden "erbij in schieten". Door een correct plan op te stellen behoort dit tot het verleden.

Wanneer u op een juiste manier snijtafels, pannen & werktafels reinigt verhoogt u het voedselveiligheidsniveau terwijl het grondig reinigen van vette vloeren uw keukenpersoneel een veilige werkomgeving en verkleint u de kans op uitglij gevaar.

Buiten het feit dat een schoonmaakplan een wettelijke verplichting is, kunt u met een schone, ordelijke en goed georaganiseerde keuken uw klanten een vertrouwde omgeving bieden waarin zij graag terug zullen keren.

Lees meer
Geplaatst in Schoonmaakplannen Keuken en Restaurant HACCP door Wesley de Jong

HACCP kleuren en gebruik [uitleg]In een van onze eerdere blogs hebben we uitgelegd waarom kleurcodering zo belangrijk is binnen uw restaurant, keuken of voedingsmiddelenbedrijf en hoe je een kleurcoderingsprogramma het beste op kunt zetten binnen uw bedrijf. Maar waar worden welke kleuren nou over het algemeen het meest voor gebruikt en op welke wijze kunt u de beschikbare kleuren inzetten?

 

Lees meer
Geplaatst in Voedingsmiddelenindustrie HACCP Kleurcodering door Wesley de Jong
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5