Kärcher schoonmaakartikelen

Kärcher professional voor professionele reiniging

Kärcher heeft een breed assortiment aan reinigingsproducten om in elke branche te kunnen voorzien in de juiste oplossing op gebied van hygiëne. De producten maken duurzaam en milieuvriendelijk reinigen op professioneel vlak makkelijker dan ooit. Kärcher reinigingsproducten zijn goed in te zetten in zowel de industrie als de horeca en nog veel meer. Kortom, een enorme veelzijdigheid aan reinigingsartikelen. Deze zijn nu bij Hygienesupply te bestellen om voor alle soorten professionele reiniging een oplossing te kunnen bieden.

Waarom Kärcher Professional de beste keuze is

Kärcher maakte in 1950 al een doorbraak met de eerste Europese heetwater hogedrukreiniger. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een expert op het gebied van professionele reinigingsmiddelen. Met generaties aan kennis en ervaring op zak is Kärcher inmiddels een begrip in de reinigingsindustrie en biedt oplossingen voor vele branches. Kärcher onderscheid zich door een inventieve geest, topkwaliteit en innovatieve oplossingen. De producten van Kärcher maken goede hygiëne makkelijk haalbaar voor iedere organisatie.

Waar kan je de producten van Kärcher Professional inzetten?

Kärcher reinigingsproducten zijn goed in te zetten in de industrie, transport & logistiek, bouwsector, schoonmaakbedrijven, automotive, landbouw, gezondheidszorg, horeca, gemeente & openbare diensten en retail. Zeker voor de voedingsmiddelenindustrie biedt Kärcher veel oplossingen voor professionele reiniging. De compacte producten worden exact afgestemd op de specifieke behoefte van de hygiëne gevoelige levensmiddelenindustrie. Kärcher begrijpt als geen ander welke strenge eisen er aan deze branche worden gesteld op gebied van reiniging en hygiëne en stelt hoge eisen aan apparaten en complete oplossingen.

De soorten producten van Kärcher Professional

Hygienesupply levert een uitgebreid assortiment aan Kärcher producten waardoor u alle reinigingsoplossing op een plek kunt bestellen. Bent u opzoek naar Kärcher producten? Kijk dan tussen de volgende categorieën:

Kärcher Professional producten online bestellen

Hygienesupply staat voor deskundig advies en professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt uw producten van vele merken bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen, wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt.

Vraag het ons!

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 724 900 of mail naar info@hygienesupply.nl.