WYPALL* X80 Plus Sopdoeken 1/4 Gevouwen 19139 Blauw – kimberly Clark

Artikelcode: 19139
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 139,00€ 125,10
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

WYPALL* X80 Plus Sopdoeken 1/4 Gevouwen 19139 Blauw – kimberly Clark

Een poetsdoek voor meermalig gebruik met HYDROKNIT* technologie en powerpocket reliëf, zeer absorberend, sterk en duurzaam (nat of droog), bestand tegen de meeste oplosmiddelen, vermindert residu, reinigt snel en helpt de kosten te verminderen. Het reliëf biedt een groot voordeel voor het opnemen van vuil en zacht schrobben. Ideaal voor: industriële locaties waar zware taak segregatie vereist is; strenge reiniging in klinische en patiënten locaties, keukens en voedselverwerking gebieden; draagt bij tot vermindering van kruisbesmetting met behulp van kleurcodering. Doeken kunnen worden gespoeld en hergebruikt, helpen om afval te verminderen en het verlagen van gebruikskosten. Verkrijgbaar als: kwartgevouwen poetsdoeken, verpakt in spatproef, waterafstotende polyesterzak, biedt direct toegang tot hygiënisch beschermde doeken waar u deze nodig heeft. Past in de Dispenser voor Kwartgevouwen doeken, 7969.

Verpakking: 8 Polybag x 30 Doeken = 240 Doeken

Deze sopdoeken zijn geschikt voor de WYPALL* Poetsdoek Dispenser Kwartgevouwen 7969 Grijs van Kimberly Clark.

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Meermalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

7702425545830

Materiaal

Hydroknit

Merk Wypall
Type

X80

Hulp nodig?