Grondig werk in alle eenvoud

Het is een zegen wanneer producten van een dusdanig niveau zijn, dat het geen belasting vormt voor tijd. Het schoonmaken van een ruimte met slechte schoonmaakzeep en een lage kwaliteit producten, zal vele malen langer in beslag nemen dan het gebruik van superieure producten. Bovendien is het eindresultaat ook beter. Al meer dan 140 jaar produceert het gerenommeerde merk Kimberly-Clark gedegen schoonmaakmiddelen. Het zijn betrouwbare artikelen die zorg dragen voor een schone omgeving. Innovatief en handig in gebruik, dient het merk de uitvoerders van de schoonmaakdienst. De producten van Kimberly Clark zijn ook niet weg te denken uit ons leven: Kleenex, WypallHostess en Aquarius. Het biedt oplossingen om werkplekken hygiënisch te houden en biedt de beste bescherming voor thuis.

kimberly clark professional

Vele bedrijven en organisaties maken gebruik van de producten van Kimberly Clark. Het assortiment heeft zich in de jaren al flink opgebouwd. Met recht mag het merk zich een heuse expert noemen. Artikelen uit het aanbod bevatten poetsdoeken, afvalbakken, overalls, maskers, handgel, gezichtslotion, dispensers, lasdekens en nog veel meer. Door onderzoek, gebruik van technologie en innovatie is het merk in staat de beste oplossingen te bieden een ruimte zo hygiënisch mogelijk te houden en schadelijke stoffen buiten de deur te houden. De werk-communities worden op deze manier beschermd en gevrijwaard van ziekte of andere ongunst. De producten zijn authentiek en gebaseerd op een lang proces van testen en samenwerking.

Hygiëne papier van Kimberly Clark

Kimberly Clark heeft zich gevestigd in het voorzien van kwaliteit producten voor consumenten, persoonlijke verzorging, socialezorg en het bedrijfsleven. De ene poetsklus is de andere niet. Daarom is het noodzakelijk om het juiste materiaal voor de taak aan te schaffen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de hygiënische papier-oplossingen van Kimberly-Clark. Wypall heeft zich als submerk al bewezen als voorname reiniger. Het is met name in grotere bedrijven een merk dat u altijd aantreft. Enkele technische voorbeelden:

zo is er de 1-laags Wypall poetsdoek in large formaat. Het is sterk, absorbeert en valt niet uit elkaar. Dit is een ideale oplossing voor eenmalig en dagelijks gebruik, zoals het opnemen van gemorst water of het drogen van handen. Ook is het geschikt voor lichte poetstaken. De 2-laags Wypall is van Airflex materiaal en zodoende sterker dan traditionele 2-laags poetsdoeken. Het is dikker en functioneert efficiënter. Voor middelzware reinigingstaken is deze multifunctionele doek een uitstekend gereedschap. Deze versie is vaak te ontdekken bij drukke werklocaties. Ook is er hygiënisch papier op basis van DRC basismateriaal, een speciaal weefsel dat zachtheid en kracht perfect samenbrengt. Een uitmuntende observatie is het gevolg.

Met name in de industriële sector, maar ook de gezondheidszorg kampen met locaties die schoon moeten blijven. Daarom zijn de reinigingsopties van Wypall zo geschikt voor deze bedrijven.

Het uitgebreide assortiment van Kimberly Clark

Kimcare of Kimtech is een ander submerk. het brengt verzorgingsdoekjes en medical whipes; poetsproducten van de hoogste standaard van hygiëne en comfort. Veelgebruikte artikelen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Er zijn nog talloze specialistische zogenaamde spunlace producten, die veel in de metaalverwerkende industrie worden gebruikt. Ideaal voor droge polijsttaken op oppervlakten. De dispenseremmer met 300 doeken op rol, is ontzettend handig. Uiteraard hervulbaar, maar vooral zeer functioneel in de werkomgeving. Hoogwaardige oplossingen van het poetsen van kleine onderdelen in nauwe ruimten zijn ook voorhanden. De Kimberly-Clark professional precision engineering poetsdoeken – een hele mondvol – biedt veelzijdigheid en stevigheid in compact formaat. Zelfs gevierde luchtvaartmaatschappijen hebben hun weg naar deze productenlijn al gevonden en houden zo hun vliegtuigen schoon.

Kimberly Clark en duurzaamheid

Het zal niet meevallen om als groot merk van hygiënische- en verzorgende producten duurzaam te zijn. Toch is dit het constante streven van Kimberly-Clark. Het merk heeft al sinds midden jaren negentig een heldere visie rondom de duurzame productie. Internationale normen hebben dit vastgezet, maar ook het Europese Ecolabel. De toelevering van stoffen om de artikelen te produceren gebeurt enkel bij gecertificeerde bedrijven. Daarnaast levert het bedrijf een bijdrage aan bestaande groene programma’s en helpt hierin energie- en waterverbruik te reduceren. Zodoende is Kimberly-Clark niet enkel de beste keuze in kwalitatieve reiniging, maar ook een verantwoord bedrijf.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting!

Wilt u meer informatie over hygiene papier en poetspapier dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via + 31 (0)345-724900. Bent u geïnteresseerd in de updates over hygiëne die wij hier regelmatig plaatsen dan kunt u zich hiernaast inschrijven op onze nieuwsbrief..

 

Waarom moet u zich inschrijven op onze nieuwsbrief?

✔ Ontvang 5% korting op uw volgende aankoop

✔ Blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de hygienebranche

✔ Ontvang hygiëne gerelateerde tips & tricks

 

* u ontvangt maximaal 1 email per maand en uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Voornaam
Achternaam
Email
Niche