Sanita klompen - hygienisch & ergonomisch

Voor verschillende bedrijfstakken en functies is het van belang om goed schoeisel te hebben. Of u nou op zoek bent naar instapklompen, werkklompen, klompschoenen of medische klompen, u vindt altijd het juiste paar bij het merk Sanita. Of u nou werkzaam bent binnen de verpleging, in de keuken of op de boerderij. Zelfs voor gebruik bij huis zijn de Sanita klompen erg geschikt!

Bekijk alle werkschoenen van Sanita

De keuze van de klompen, hangt af van de omgeving waar ze in gedragen gaan worden. Zo gelden er bijvoorbeeld specifieke regels voor schoeisel in een medische omgeving. Het is daarom van belang dat u deze regels meeneemt in de keuze van de juiste klompen. Weet u nog steeds niet zeker welke klompen het meest geschikt zijn bij u op de werkvloer? Dan kunt u altijd contact opnemen en dan kijken we samen naar een geschikt paar klompen.

 

Sanita klompen bieden veiligheid

Sanita klompen staat voor topkwaliteit. Dat is een ding dat zeker is. Sanita werkt daarom ook met verschillende klassen veiligheidsschoenen EN ISO 20345, die zijn aangeduid met SB, S1, S2, S3, S4 en S5. Zo kunt u gemakkelijk zien waar de schoenen of laarzen van gemaakt zijn en waar ze tegen beschermen.

–        SB: deze veiligheidsschoenen hebben een speciale neus die beschermen tegen vallende voorwerpen
–        S1: deze veiligheidsschoenen hebben een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie-absorberende hak. Ze zijn geschikt voor een droge werkomgeving.
–        S2: deze veiligheidsschoenen hebben een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot wel 60 minuten! Ze zijn dus erg geschikt voor een natte werkomgeving.
–        S3: deze veiligheidsschoenen hebben een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een pentratiebestendige tussenzool. Ze bieden goede bescherming tegen doordringen van scherpe voorwerpen.
–        S4: deze veiligheidslaarzen hebben een beschermende neus, een antistatische zool en een energie-absorberende hak. Ze bestaan uit rubber of polymeren, waardoor ze vloeistofdicht zijn.
–        S5: deze veiligheidslaarzen hebben een beschermende neus, een antistatische zool en een energie-absorberende hak. Ze zijn gemaakt van rubber of van polymeren, waardoor ze vloeistofdicht zijn. Daarnaast hebben ze een geprofileerde loopzool en een penetratiebestendige tussenzool.

 

Sanita biedt de volgende voordelen

De medische klompen van Sanita zijn enorm comfortabel. Dit komt doordat ze erg buigzaam zijn en doordat ze een PU zool hebben. Deze zool is schokabsorberend en zorgt ervoor dat de kans op uitglijden erg wordt verkleind. Alle Sanita klompen zorgen voor een goede houding tijdens het werken en ze bieden ondersteuning aan de rug en benen van de medewerker. Het merk heeft al meer dan een eeuw ervaring, waardoor u aan de kwaliteit van deze Sanita klompen geen moment hoeft te twijfelen!

 

Hoe vallen Sanita Klompen?

Altijd een moeilijk punt bij het bestellen van schoeisel: de maat. Over het algemeen kan er gesteld worden dat de Sanita klompen wat kleiner vallen dan ‘gewone’ schoenen. Toch verschilt dit weer per model. Dit komt door de verschillende afmetingen van de type zool. Het lijkt niet handig, maar op deze manier is er altijd een geschikte klomp met de juiste pasvorm.

 

Welke maat klompen heb ik nodig?

Hygiënesupply heeft alleen hele maten in het assortiment zitten. Twijfelt u of heeft u normaal een halve maat? Bestel dan een maat groter. Er zijn een aantal tips bij het aanpassen van de Sanita klompen:

–        Draag de sokken die ook tijdens het werk worden gedragen.

–        De voet moet de zool bedekken, maar de hiel mag niet over de rand steken.

–        Pas de Sanita klompen altijd aan beide voeten! Veel voeten zijn namelijk ongelijk.

 

Klompen met een riempje, stipjes of bloemetjes

De Sanita Klompen zijn er in veel soorten, kleuren en maten. Bent u op zoek naar vrolijke klompen met gezellige bloemetjes? Of gaat u toch liever voor neutraal zwart? In de webshop van Hygiënesupply vindt u ook verschillende modellen:

–        Sanita San-Flex

–        Sanita San-Duty Nitril

De San-Flex is een echte klassieker die al jaren meegaat. De vastgeniete leren kap is flexibel en glad, waardoor hij makkelijk af te nemen is met een vochtige doek. Zeer hygiënisch dus! De leren inlegzool zorgt ervoor dat hij de vorm aanneemt van de voet van de gebruiker, waardoor hij zeer comfortabel aan de voet zit. Bent u op zoek naar Sanita klompen voor medewerkers die veel staan of lopen? Dan is de San-Flex echt het overwegen waard. Door de anti-slipzool is de klomp erg stil en comfortabel in gebruik.

Speciaal voor de mensen met erg zwaar werk: de San-Duty Nitral klompen. Onder de gewone zool is nog een extra zool bevestigd. Deze nitriel composiet zool is speciaal ontworpen voor de zwaardere werkzaamheden en maakt de zool nog sterker. Ook is de kans op uitglijden erg klein door de anti-sliblaag. Sanita heeft ook een speciale lichtgewicht uitvoering ontworpen; een genot om op te lopen! De klomp is geluidloos en door het flexibele materiaal buigt hij mee met de voet. Een vochtige omgeving is geen enkel probleem voor deze klomp! Naast de Sanita klompen hebben we bij Hygienesupply ook nog plastic overschoenen die u weg kunt gooien na gebruik.

 

Bestel jouw Sanita klompen online

Kortom, Sanita klompen zijn uitermate geschikt voor op de werkvloer, in welke branche u ook werkt. Wilt u uw bestelling snel ontvangen? Dat begrijpen we natuurlijk! Daarom ontvangt u uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen, mits de producten die u wilt bestellen op voorraad zijn. Heeft u vragen over een product of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op.