Sanita SAN-DUTY LIGHT model 3022 S3 Wit

Artikelcode: 8225

De nieuwe San-Duty Light is een sensatie om op te lopen. Door de speciale lichtgewicht zool is San Duty Light heerlijk om te dragen, ook als ze vaak en langdurig worden gebruikt. De zool is stil en buigt mee met de voet, voor optimaal comfort. De kap is met sterke 2-componenten lijm aan de zool gehecht en naadloos afgewerkt. Licht vochtige omgevingen zijn geen probleem voor deze SRC gecertificeerde anti-slip klompen. Naast open en dichte modellen zijn ook veiligheidsmodellen in dit assortiment beschikbaar.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Lichtgewicht hygiënische Sanita veiligheidsklomp met klasse S3 met lage instap. Gelijmde leren kap op een buigzame polyurethaan antislipzool die stil en comfortabel draagt. Zeer geschikt voor professioneel gebruik in de (food)industrie.

 

SAN-DUTY LIGHT model 3022 Wit, S3

-dichte hiel

-leer, polyurethaan

-EN-ISO 20345, S2, FO, SRC 

 


Overzicht Diverse Klassen Veiligheidsschoenen EN ISO 20345 

Hierin wordt de S-codering (S=Safety) gebruikt.

Deze norm kent verschillende eisenpakketten, die zijn aangeduid met SB, S1, S2, S3, S4 en S5.

 

SB 

Standaard bezitten deze veiligheidsschoenen een speciale neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule. 

S1

Veiligheidsschoenen/veiligheidslaarzen met een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak. Toepassing in droge werkomstandigheden.

S2

Veiligheidsschoenen/veiligheidslaarzen met een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Toepassing in natte werkomstandigheden.

S3

Veiligheidsschoenen/veiligheidslaarzen met een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een penetratiebestendige tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doordringen van scherpe voorwerpen.

S4

Veiligheidslaarzen met beschermende neus, antistatische zool en energie-absorberende hak. De laarzen bestaan geheel uit rubber (gevulkaniseerd) of geheel uit polymeren (gespoten) en zijn daardoor vloeistofdicht.

S5 

Veiligheidslaarzen met beschermende neus, antistatische zool en energie-absorberende hak. De laarzen bestaan geheel uit rubber (gevulkaniseerd) of geheel uit polymeren (gespoten) en zijn daardoor vloeistofdicht. Geprofileerde loopzool en een penetratiebestendige tussenzool.

 

Extra informatie

Merk Sanita
Schoenmaat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Hulp nodig?