Numatic tapijtreiniger CT380 met Kit A26A 827643 Blauw

Artikelcode: 827643

Numatic International produceert duurzame huishoudelijke schoonmaakmaterialen, industriele stofzuigers, industriele waterstofzuigers, eenschijfsmachines en onderhoudsmachines. Hygienesupply is in staat het complete assortiment van Numatic International te leveren in Belgie & Nederland. Wilt u meer informatie over Numatic of of een van de andere producten? Neem dan contact met ons op.

€ 813,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Numatic tapijtreiniger CT380 met Kit A26A 827643 Blauw

Kleine ‘CleanTec’ (CT) sproei extractie reinigingsmachine met een 1200W motor. Deze machine is voorzien van een zeer sterke ketel van structofoam wat zorgt voor een lange levensduur van deze machine.

Over het algemeen wordt deze machine gebruikt voor reinigen van tapijt en bekleding. De machine kan dus vloeistof sproeien en opzuigen maar ook als stofzuiger worden ingezet. Capaciteit van de ketel: 15 liter droog, 9 liter nat en 6 liter extractie reservoir. Deze alles-in-één machine wordt standaard geleverd met kit A26A. Inclusief Kit A26A, zie foto 2.

Numatic Sproei Extractie Taprijtreiniger

De Cleantec sproei-extractie machine range geeft de gebruiker de keuze uit verschillende functies

die in één machine zijn gecombineerd. De machines kunnen worden gebruikt als stofzuiger,

waterzuiger of sproei-extractie machine. De bijgeleverde kit geeft u de mogelijkheid om zowel tapijt

als bekleding te reinigen.

Extra informatie

EAN

5028965489529

Merk Numatic
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?