Numatic: Iconische Schoonmaakapparatuur

Numatic is een bekend Brits merk dat hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsapparatuur produceert. Het bedrijf is opgericht in 1969 en staat bekend om zijn iconische stofzuiger, de Henry. Naast stofzuigers biedt Numatic een breed scala aan andere machines, waaronder schrobmachines, veegmachines en stoomreinigers.

Numatic: Een Breed Assortiment

Numatic heeft een breed assortiment schoonmaak- en onderhoudsapparatuur. Het merk biedt machines voor verschillende doeleinden en oppervlakken, waaronder tapijt, harde vloeren, trappen en meubels. Het assortiment omvat:

Numatic stofzuigers

Numatic is vooral bekend om zijn stofzuigers, waaronder de iconische Henry, Hetty en James. Deze stofzuigers zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en krachtige prestaties.

Numatic stofzuiger PPR-240 met Kit A1
Numatic stofzuiger PPR370 met Kit A1 900192 Rood
Numatic industrie stofzuiger NVDQ900 met kit BA2 714130 Rood
Numatic industrie stofzuiger NVDQ570 met kit BA2 700427 Rood

Numatic Waterzuigers

Numatic heeft ook waterzuigers in zijn assortiment, waaronder de WV-470 en de WVD-570. Deze machines zijn speciaal ontworpen om vloeistoffen op te zuigen en zijn ideaal voor het opruimen van gemorste vloeistoffen of voor gebruik in natte omgevingen zoals zwembaden of badkamers. Waterzuigers van Numatic zijn krachtig en betrouwbaar, en zijn voorzien van een geavanceerd filtersysteem om vuil en vloeistoffen te scheiden en schoon water terug te voeren in de omgeving. Numatic biedt ook verschillende accessoires voor zijn waterzuigers, waaronder zuigbuizen, mondstukken en sproeiers, om de functionaliteit van de machine te verbeteren en aan te passen aan specifieke reinigingstaken.

Numatic waterzuiger WV1800DH met Kit BA7 838921 Blauw
Numatic waterzuiger WVD570 met Kit BS8 833098 Blauw
Numatic waterzuiger WV470 met Kit AA12 830629 Blauw

Numatic Tapijtreinigers

Numatic biedt verschillende tapijtreinigers, waaronder de CT370, CT470 en CTD570. Deze machines zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van tapijten en kunnen ook worden gebruikt op stoffering en bekleding. Tapijtreinigers van Numatic zijn voorzien van een krachtige motor en een geavanceerd sproeisysteem om diep in de vezels van het tapijt te reinigen en vuil en vlekken te verwijderen. De machines zijn ook uitgerust met een krachtige zuigmotor en een geavanceerd filtersysteem om het water en vuil effectief te verwijderen, zodat het tapijt snel droogt en er geen residu achterblijft. Numatic biedt ook verschillende accessoires voor zijn tapijtreinigers, zoals verschillende borstels en zuigmonden, om de functionaliteit van de machine te verbeteren en aan te passen aan specifieke reinigingstaken.

Numatic tapijtreiniger CT470 met Kit A26A 899293 Blauw
Numatic tapijtreiniger CT380 met Kit A26A 827643 Blauw
Numatic tapijtreiniger CTD570 met Kit A41A 833473 Blauw
Numatic tapijtreiniger CT370 met Kit A26A 712034 Blauw

Numatic: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Numatic staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnologieën om machines te maken die lang meegaan en krachtige prestaties leveren. Numatic streeft ernaar om machines te produceren die gebruikers in staat stellen om hun schoonmaak- en onderhoudstaken snel en efficiënt uit te voeren.

Numatic: Milieuvriendelijkheid en Duurzaamheid

Numatic hecht veel waarde aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Het merk gebruikt recyclebare materialen in zijn machines en heeft een duurzaam productieproces. Numatic’s toewijding aan duurzaamheid draagt bij aan de inzet van het merk om bij te dragen aan een betere wereld.

Conclusie

Numatic is een betrouwbaar en innovatief merk in de schoonmaak- en onderhoudsindustrie dat hoogwaardige machines biedt voor verschillende doeleinden. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit en hecht waar