Numatic Stofzuiger PPR240A

Artikelcode: PPR240a

De PPR is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers

€ 305,95
Op voorraad
 
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Numatic stofzuiger PPR240A met Kit A1

De PPR is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De PPR onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het Wattage, de levensduur en duurzaamheid. De inhoud van de ketel is 9 liter.

OneStage motor 620 Watt

De efficiency van het volledige motorenpakket van Numatic is nog nooit zo hoog geweest. Deze laatste generatie 620 Watt motoren weet met een laag wattage toch een zeer goede zuigkracht te ontwikkelen. Het binnenwerk is op diverse plekken aangepast om een nog betere luchtverplaatsing te realiseren. Bijkomend voordeel van de motor is dat de levensduur met ca. 50% is toegenomen.

FloMax slang

In het proces waarin alle onderdelen onder de loep zijn genomen om te streven naar meer effectiviteit, is gebleken dat een slang die verloopt van groot naar klein een goed effect heeft op de zuigkracht aan het einde. De FloMax slang verloopt van 38mm aan de ketel naar 32mm aan de buis. Natuurlijk blijven alle oude slangen en onderdelen nog steeds bruikbaar. Daarnaast kan de slang een stootje hebben. Per ongeluk op de slang staan of een draaiing in de slang leiden niet onmiddelijk tot breuken of scheuren.

Geluid

SoundPower is de nieuwe norm voor het vermelden van het geluidsniveau. Het lagere niveau komt voornamelijk door de stillere motor. Let op de methode van meten bij het vergelijken van verschillende stofzuigers. Oude normen als IEC, SoundPressure en British Standard (BS) geven minder decibel aan. Ter illustratie: 75,8dB Soundpower staat gelijk aan 64,8 SoundPressure.

Het snoer

Numatic maakt in veel modellen gebruik van een ‘plugged cable’: een snoer met twee stekkers. Hierdoor kan in het geval van een breuk het snoer zeer eenvoudig worden vervangen zonder tussenkomst van een monteur. In de Professionele EcoDesign lijn zijn de ‘Plugged cable’ en de ‘FloMax slang’ de standaard.

De PPR 240 is voorzien van:

  1. 12,5 meter snoer (plugged cable) 
  2. Kit AS1 (RVS buizen)
  3. ProFlo combi-zuigmond
  4. Aan/uit schakelaar (620 Watt)
  5. FloMax slang 2,4m

Extra informatie

EAN

5028965614693

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?