KLEENEX* Ultra Handdoeken Rol 6765 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6765
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

KLEENEX* Ultra Handdoeken Rol 6765 Wit – Kimberly Clark

Handdoeken op rol met grote capaciteit voor gecontroleerd verbruik, helpen met kosten besparen en vermindert afval. Ideaal voor: te gebruiken in contact met voedsel en drukke kantoor- en hotel toiletruimtes met een hoog imago; bieden een luxe gevoel; drogen uw handen snel en comfortabel met minder handdoeken, sterk en zeer absorberend, breken niet als ze nat zijn; lage onderhoudskosten, minder frequent navullen. Verkrijgbaar als: witte, zachte 2-laags 130m handdoek rollen, gemaakt van sterk, zeer absorberend AIRFLEX* Materiaal, geschikt voor voedingsdoeleinden en FSC gecertificeerd.

Verpakking: 6 Rollen x 1 Doek = 6 Doeken

Werkt met de volgende handdoeken:

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

2-laags

EAN

5033848010127

Materiaal

Airflex

Merk Kleenex
Hulp nodig?