KLEENEX* Ultra Handdoeken Rol 6765 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6765
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 91,20€ 82,08
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KLEENEX* Ultra Handdoeken Rol 6765 Wit – Kimberly Clark

Handdoeken op rol met grote capaciteit voor gecontroleerd verbruik, helpen met kosten besparen en vermindert afval. Ideaal voor: te gebruiken in contact met voedsel en drukke kantoor- en hotel toiletruimtes met een hoog imago; bieden een luxe gevoel; drogen uw handen snel en comfortabel met minder handdoeken, sterk en zeer absorberend, breken niet als ze nat zijn; lage onderhoudskosten, minder frequent navullen. Verkrijgbaar als: witte, zachte 2-laags 130m handdoek rollen, gemaakt van sterk, zeer absorberend AIRFLEX* Materiaal, geschikt voor voedingsdoeleinden en FSC gecertificeerd.

Verpakking: 6 Rollen x 1 Doek = 6 Doeken

Werkt met de volgende handdoeken:

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

2-laags

EAN

5033848010127

Materiaal

Airflex

Merk Kleenex
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?