Desinfectiematten set voor voertuigen

Artikelcode: HS5004
Gewicht : 22.4 kg
Samenstelling : polyester met vulling in polyether
Afmetingen : 110 x 380 x 5 cm
€ 995,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Desinfectiematten set voor voertuigen (verkocht per 2 stuks)

Gemaakt uit polyester met een goed absorberende polyether vulling, beschermd door een slijtvast geweven net. De ontsmettingsmat wordt met een desinfecterend product gevuld zodat de wielen van voertuigen ontsmet worden en de kans op overdracht van ziektekiemen tot een minimum beperkt kan worden.

Elke mat kan tot 40 liter ontsmettingsoplossing bevatten. Het is aanbevolen geen verschillende chemicaliën te mixxen in de mat!.

Voertuigen die op de mat rijden dienen hun snelheid te limiteren tot 5km/u. (in eerste versnelling zonder gas bij te geven). Wij raden daarom aan om een snelheidsbord te plaatsen op de plaats waar de chauffeurs de mat oprijden.

Extra informatie

EAN

5415279000432

Merk De Witte NV
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?