Hygienesupply reinigingsmiddelen

De professionele reinigingsproducten van ons eigen label Hygienesupply hebben een voordelige prijs en zijn net zo effectief als de bekende merken. De reinigingsmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in ruimten waar voedingsmiddelen verwerkt en geproduceerd worden. Onze eigen lijn bevat natuurlijke grondstoffen waardoor de schoonmaakmiddelen van ons eigen merk ook biologisch afbreekbaar zijn. Door deze eigenschappen zijn de reinigingsmiddelen geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en gezondheidszorg. Hygienesupply reinigingsmiddelen is gecertificeerd om gebruikt te worden in ruimten en op oppervlakken die in aanraking komen met voedingsmiddelen. Van keukenreiniging tot aan het ontvetten van vloeren met onze reinigingsmiddelen wordt elke schoonmaakklus een eitje.

Onze producten
PVC Lussenschrapper 120cm x 150cm
PVC Lussenschrapper 120cm x 180cm
PVC Lussenschrapper 60cm x 90cm
PVC Lussenschrapper 90cm x 120cm

Waar kunt u ons eigen merk schoonmaakmiddelen voor inzetten?

Hygienesupply reinigingsmiddelen onderscheiden zich door de producten te coderen met een kleur. Zo zijn alle producten bestemd voor keukenreiniging geel gekleurd en de interieurreinigers blauw. Op deze wijze is het heel makkelijk om onze schoonmaakproducten op te nemen in uw kleurcoderingsprogramma. Zo is het tijdens het schoonmaken ook voor iedereen duidelijk welk product in welke zone te gebruiken.

Betrouwbare kwaliteit van Hygienesupply

De reinigingsmiddelen van ons eigen merk voldoen aan alle wetgeving om veilig te gebruiken binnen de voedselindustrie, horeca en gezondheidszorg. Onze schoonmaakproducten worden op een efficiënte en economische wijze geproduceerd. Dankzij een nauwlettende keuze van de verschillende grondstoffen hebben reinigingsmiddelen van ons eigen label Hygienesupply een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit voor een zacht prijsje. Voor meer informatie, vragen en/of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (0345 725 505). Wij staan u graag te woord. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl.