BST J800 Detectable Pen wit/blauw (25 stuks)

Artikelcode: 728160

€ 67,19
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

BST J800 Detectable Pen wit/blauw 25 stuks in doos

De J800 is de originele en best verkochte intrekbare DetectaPen® van BST. De J800 is voorzien van een drukloze, roestvrijstalen inktcartridge van hoge kwaliteit met een geschatte uitschrijflengte van 9.000 meter (EWIMA) en een 1 mm balpenpunt. De J800 is ontworpen voor gebruik in voedselverwerkende omgevingen met een omgevingstemperatuur (5°C ~ 30°C).

BST J800 DetectaPens® staan ​​in de branche bekend als de hoogste kwaliteit keuze van briefpapier voor gebruik in hygiëne-kritische voedselverwerkingsomgevingen. Elk kenmerk van de pen, zoals het veervrije mechanisme zonder afneembare onderdelen, is ontworpen met de voedingsindustrie in gedachten, wat resulteert in een werkelijk unieke reeks eigenschappen die zijn ontworpen om besmettingsrisico’s te minimaliseren en de voedselveiligheid te verbeteren.

Het BST DetectaPen®-assortiment is vervaardigd met behulp van het vlaggenschip xdetect®-kunststofverbinding – geoptimaliseerd voor metaal- en röntgendetectie in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Ons DetectaPen-assortiment bevat ook antibacteriële zilverionentechnologie, die effectief is tegen E-Coli, MRSA en Salmonella. Alle materialen die bij de constructie van onze pennen zijn gebruikt, zijn voorzien van uitgebreide goedkeuringen voor contact met levensmiddelen, waaronder FDA, EU en Japan, met volledige documentatie inclusief migratietestgegevens. De BST DetectaPens® zijn ook Kosher en Halal gecertificeerd. De hoogwaardige roestvrijstalen inktcartridge draagt ​​verder bij aan de detecteerbaarheid van de pen.

Extra informatie

Anti Bacterieel

Een antibacterieel product is gemaakt van plastic waarin Steritouch® zilverionen antimicrobiële additieven zijn verwerkt. Deze technologie blijft actief gedurende de gehele levensduur van het product en beschermt tegen ziektekiemen en schimmels zoals E-Coli, MRSA en Salmonella.

Breuk en Barst Bestendig

Een slagvast product is gemaakt van plastic of rubber dat is ontworpen om niet te versplinteren of breken. Deze materialen maken producten voor voedselproductie veiliger en verminderen het risico dat dat product/materiaal een vreemde verontreiniging wordt.

EAN

8716244294885

Merk BST Detectables
Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

X-Ray Visible

Een röntgen zichtbaar product is volledig gemaakt van röntgen zichtbare materialen. Dit kunnen metalen of plastic / rubberen materialen zijn met speciale additieven met een hoge dichtheid.

Hulp nodig?