BST detecteerbare producten voor gebruik in voedingsmiddelenindustrie

Het assortiment van BST omvat meer dan 400 detecteerbare producten van hoge kwaliteit voor in de voedingsindustrie. Denk hierbij aan hulpmaterialen, kantoorartikelen en onderdelen voor machines. Het grootste deel is gemaakt van polypropyleen waardoor de producten praktisch onbreekbaar zijn. BST maakt gebruik van producten die detecteerbaar zijn door middel van metaal. Bij producten waar dit geen mogelijke oplossing is, wordt gebruik gemaakt van röntgen detecteerbare producten.

Wij bieden een breed assortiment aan BST detecteerbare producten aan op onze website

Waarom kiezen voor BST detecteerbare producten?

BST biedt een brede range aan producten die detecteerbare componenten bevatten. Door de toepassing van detecteerbare onderdelen binnen een product, maakt BST gebruik van de nieuwste technologieën om steeds tot het ideale product te komen. Waar het bijvoorbeeld niet mogelijk is om ultra kleine metalen deeltjes te verwerken in een product, heeft BST ontdekt dat röntgen de oplossing kan bieden. In 2009 heeft BST als eerste wereldwijd een tweevoudig detecteerbaar kunststof ontwikkeld. Dit kan men dus opsporen met zowel metaal- als röntgendetectie.

Daarnaast voegt BST bij sommige producten zilverionen toe. Deze hebben een bacteriedodende werking en hierdoor is men beter beschermd tegen ziektes als salmonella en E-coli. En dit is juist in de voedingsindustrie zo belangrijk.

Inzet van BST detecteerbare producten

Zoals eerder genoemd, zijn de BST detecteerbare producten goed bruikbaar in de voedingsmiddelenindustrie. Maar ook in de horeca kunnen de producten van BST een oplossing bieden. In deze branches is het van groot belang dat producten detecteerbaar zijn om te voorkomen dat er onderdelen onbedoeld in de productie terecht komen.

Verschillende soorten detecteerbare producten van BST

BST levert een verscheidenheid aan producten waaronder detecteerbare pennen, detecteerbare stiften, hulpmaterialen, disposables, kantoorartikelen en onderdelen voor machines. Allemaal detecteerbaar!

BST detecteerbare producten online bestellen

Hygienesupply staat voor deskundig advies en professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt uw producten bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt.

Vraag het ons!

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 725 328 of mail naar info@hygienesupply.nl.