WYPALL* Microfibre Doeken Ongevouwen 40 x 40 cm 8396 Groen – Kimberly Clark

Artikelcode: 8396
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 88,26€ 79,43
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

WYPALL* Microfibre Doeken Ongevouwen 40 x 40 cm 8396 Groen – Kimberly Clark

Microvezel doeken met kleurcodering verminderen kruisbesmetting, maken zonder chemicaliën schoon en helpen om de kosten laag te houden.
Ideaal voor: bureau en oppervlakte reiniging; streeploze reiniging van glas en spiegel met groene Microfibre Doeken; verbetert hygiëne.
Verkrijgbaar als: gevouwen doeken, verpakt in spatvrije, waterafstotende polyesterzak, biedt direct toegang tot hygiënisch beschermde doeken waar u deze nodig heeft. Ontworpen voor meer delicate poetstaken zoals spiegels en glas.

Verpakking:   4 Pakken x 6 Doeken = 24 Doeken

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Meermalig gebruik

EAN

0036000839609

Gewicht 0,0000 kg
Merk Wypall
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?