WYPALL* L20 Poetsdoeken Roll Control 7491 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 7491
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

WYPALL* L20 Poetsdoeken Combirol 7268 Wit – Kimberly Clark

Een 1-laags WYPALL* L Poetsdoek voor eenmalig gebruik van AIRFLEX* Materiaal, sterker dan traditionele 1-laags poetsdoeken. Sterker en meer absorberend dan de WYPALL* L10 EXTRA, maakt schoon zonder uit elkaar te vallen. Efficiënter werk met minder poetsdoeken. Mulitfunctioneel en ideaal voor middelzware poets- en reinigingstaken, zoals het polijsten van glas, afnemen van gladde oppervlakken en het schoonmaken van gereedschap. Verkrijgbaar als witte en blauwe rol, met centerfeed en perforatie. Voor toepassing in drukke locaties. Te gebruiken in combinatie met dispensersysteem om het verbruik te beheersen en afval te verminderen.

Verpakking: 6 Rollen x 400 Doeken = 2400 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de volgende dispensers:

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

5033848031337

Materiaal

Airflex

Merk Wypall
Type

L20

Hulp nodig?