Vikan Transport Lichtmetalen Velgenborstel 524952

Artikelcode: 525652

Deze velgenborstel heeft nieuwe functies en functionaliteit op basis van feedback uit de branche

€ 18,60
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan Transport Lichtmetalen Velgenborstel 524952

Vikan’s nieuwe lichtmetalen velgenborstel is ontworpen om aan veel verzoeken van klanten te voldoen.

De zachte borstelharen zijn zacht voor oppervlakken en zorgen ervoor dat ze de wielen niet beschadigen. De grote diameter van de borstel maakt het reinigen tussen breed geplaatste wielspaken efficiënter. De vorm van de borstel maakt het gemakkelijk om helemaal in de wielkasten te komen en het taps toelopende uiteinde maakt het ook gemakkelijk om kleinere oppervlakken schoon te maken. De borstel heeft een afgeschermde draadschacht die flexibel is, maar toch veilig te gebruiken in de buurt van delicate oppervlakken. De lichtmetalen velgenborstel heeft ook een beschermende eindkap om uw wielen, remonderdelen en lak te beschermen tijdens het reinigingsproces.
De Vikan lichtmetalen wielborstel kan worden gebruikt om alle wieltypen schoon te maken en werkt ook goed voor voertuig grills.

Eigenschappen van de Transport Velgborstel:

  • De buisvormige borstelvorm reikt tot in de wielkasten en loopt taps toe aan het uiteinde om ook smalle openingen te reinigen. Deze versie is groter dan onze andere wielborstels en ideaal voor voertuigen van alle formaten, waardoor elke uitdaging van het reinigen van wielen snel wordt opgelost.
  • Borstelharen van polyester zijn sterk genoeg om vuil weg te borstelen, maar zacht genoeg om gevoelige oppervlakken niet te krassen. De afgeschermde plastic draad, de beschermende eindkap en de zachte borstelharen werken allemaal om wielen en lakwerk te beschermen tijdens het reinigingsproces.
  • Een zwarte stevige handgreep van polypropyleen houdt gedraaide roestvrijstalen draden en zachte polyester borstelharen stevig vast. De beschermende eindkap en handgreep zijn ook gemaakt van polypropyleen kunststof.

Extra informatie

EAN

8716244500306

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?