Vikan T-Greep Schop Korte Steel Standaard Blad 5631

Artikelcode: 5631.

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Vikan schoppen met rechte steel voor iedere gebruiker en voor iedere werksituatie. De handgreep en de steel passen precies in de hand, zodat spieren niet overmatig belast worden.

Dit artikel is gesaneerd. Vikan heeft voor dit artikel een vervangend product aangewezen. Door op onderstaande link te klikken gaat u naar het nieuwe product: 

Vikan D-Greep Schop Korte Steel Standaard Blad 5625

 

Schop T-greep, korte steel:
polypropyleen
lengte 1040 mm
standaard blad (270x330x50 mm)
max. 100° C.

Additional information

Brand Vikan
Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel, Oranje

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?