Vikan Set Flexibele Schrapers 405100

Artikelcode: 405100

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Wij adviseren dit vervangende artikel:

Vikan Flexibele Handschraper 4051 (verpakt per 10)
Vikan Flexibele Handschraper 4051 (verpakt per 10)
4051

Beschrijving

Vikan Promotionele set flexibele handschrapers in 8 Vikan kleuren: groen, blauw, rood, wit, geel, oranje, paars, zwart. Per set verpakt in een hersluitbaar plastic zakje inclusief tekstkaart waarop dit Vikan product wordt beschreven.Ideaal voor het maken van een uitstekende eerste indruk en het presenteren van het kleurenpalet van het Vikan assortiment. Dit product komt uit de nieuwe Vikan Edge lijn.

Promotionele set flexibele handschraperspolypropyleen, 170x90mm.

 

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?