Vikan Ronde Handschep 1 liter 5681

Artikelcode: 5681

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Wissen
€ 8,50
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan Ronde Handschep 1 liter 5681

Ergonomisch ontworpen ronde handschep lichtgewicht en duurzaam. Uniek ontwerp met een schenktuit aan 2 kanten. Gebruiker kan zowel links als rechts gieten met deze ronde handschep. Hygiënisch design en uit een stuk gegoten waardoor bacteriëngroei sterk wordt gereduceerd. Het gladde oppervlak maakt het uiterst gemakkelijk om handschep schoon te maken waardoor ideaal voor gebruik in de productie van de levensmiddelenindustrie of voor het verplaatsen van voedingsingrediënten, vloeistoffen e.d. De maatverdeling maakt afmeten eenvoudig.

70b x 295d x 95h mm
Max. 121° C.

Extra informatie

Kleur

Roze, Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel, Oranje, Paars

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?