Vikan microfibre compact 40 trolley 580314

Artikelcode: 580314

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

€ 599,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Compacte trolley met alle ergonomische voordelen van het Vikan ErgoClean assortiment.

Standaard uitrusting is efficiënt ingericht met twee 40cm microvezelmopboxen (met voorbehandelingsbodem), een multi-purpose zak, een grote en twee kleinere microvezeldoekenboxen. Een waszak en een stalen opbergmand onder de verstelbare duwstang completeren het geheel.

Met dat al blijft de COMPACT trolley handig smal; een groot voordeel in gangen, liften en opbergruimtes. Uitgevoerd met 10cm grote wielen.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?