Vikan schoonmaakartikelen in de keuken en restaurant

 

Vikan Hygiene Sytems - unieke schoonmaakproducten voor unieke uitdagingen

Als vikan specialist kunnen wij als geen andere onderschrijven dat voedselveiligheid en het voorkomen van kruisbesmetting een van de belangrijkste pijlers is achter de strenge hygieneregels en arbowetgeving. De vikan cleaning tools kunnen u helpen deze belangrijke processen onder controle te houden. Een mislukking in de beheersing van een van deze processen kan leiden tot terugroepacties van vaak grote aantallen producten. Het gevolg hiervan kan zijn dat uw merk en de reputatie van uw bedrijf schade oplopen.

Vikan Hygiene zorgt voor zichtbare en hygiënische orde.

Met de kleur gecodeerde producten uit de Vikan Hygiene Systems lijn kunt is het mogelijk om een optische orde en netheid te creeren hierdoor kunt u een vertrouwde omgeving realiseren waarin uw klanten graag nog een keer terug keren. Terwijl u met de Vikan Ergoclean microvezel producten een hygienisch schone keuken en restaurant omgeving kan waarborgen. Op deze wijze minimaliseert u tevens de kans op kruisbesmetting van ongewenste microbiologische organismen.

Naast het feit dat systematisch reinigen en desinfecteren een onderdeel zijn van de HACCP verplichtingen zorgt het ook voor een verlenging van de houdbaarheidsdatum van ingrediënten, een vermindering in de hoeveelheid bedorven producten en een verbetering in de relaties met uw klanten.

De Vikan hygiene producten bieden een bescherming tegen kruisbesmetting en minimaliseren de opbouw van chemische residuen. Daarnaast zijn alle Vikan producten duurzaam ontworpen om aan de dagelijkse zware eisen van meerdere verschillende gebruikers te voldoen.

Effectieve bedrijfsvoering met Vikan

De Vikan ergoclean oplossingen zijn eenvoudig te gebruiken en snel te implementeren. De microvezel doeken en moppen zijn zo ontworpen dat ze simpel te gebruiken zijn door onervaren schoonmaakpersoneel, gebouwen met een hoog personeelsverloop of waar een taalbarrière aanwezig kan zijn.

Van de Vikan ergoclean microvezel moppen en doeken is klinisch bewezen dat ze 99,9% van de bacteriën verwijderen. Tevens is met het gebruik microvezel opbouw van kleverig chemisch residu verleden tijd. Met de kleurgecodeerde ophangsystemen zijn de juiste vikan cleaning gereedschappen altijd bij de hand. Door het kleurcoderings systeem goed implementeren in uw HACCP doelstellingen motiveert u hygiënisch gedrag bij uw personeel. Tevens vergroot het de neiging om de materialen vaker te gebruiken en te controleren op slijtage.

Wat kunnen wij als vikan specialist voor u betekenen ?

Wij als vikan specialist willen u graag assisteren bij het in kaart brengen van de benodigde producten in uw keuken of restaurant. Met de speciale Vikan hygiene colour coding app kunnen wij uw keuken schematisch in kaart brengen met en de daarbij behorende cleaning tools in kaart brengen. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van het in gebruik nemen van een schoonmaakplan voor in uw keuken of u restaurant.

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.