Vikan Composiet FLIP mopframe 60cm 375460

Artikelcode: 375460

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

€ 29,15
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Het nieuwe FLIP mopframe heeft een knik in het midden van het frame, waardoor zeer efficiënt gebruik wordt gemaakt van het totale oppervlak van de vlakmop. Tijdens het vlakmoppen beweegt het frame zeer soepel van de ene helft naar de andere helft van het oppervlak van de vlakmop. Op deze manier vindt het reinigend vermogen van vlakmoppen 100% aansluiting met ergonomisch werken.

Het composiet frame is uit één stuk gegoten en daardoor sterk en gemakkelijk te reinigen en het heeft ook weer verwisselbare sterk hechtende klittenbandstrips. In verband met de hygiëne is het advies om elke 3 maanden de strips te verwisselen. Het dunne en gladde formaat van het frame geeft een optimaal bereik, ook onder lage meubels.Op het aansluitpunt is een lock-functie om het frame te stabiliseren. Geschikt voor alle Vikan vlakmoppen met klittenband en past op alle Vikan click-fit stelen.

Extra informatie

EAN

5705023755603

Gewicht 0,0000 kg
Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?