Steripower® Roestvrijstalen vloerdisplay met wielen voor kunststof Steripower unit 5L 80130 43480168

Artikelcode: 43480168

Levertijd: 1-3 weken

Desinfecteer uw handen snel en eenvoudig met een Steripower unit. De Steripower unit geeft, zonder dat u de unit hoeft aan te raken, een dosis desinfectiemiddel af.

€ 890,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Steripower® Roestvrijstalen vloerdisplay met wielen voor kunststof Steripower unit 5L 80130 43480168

Steripower roestvrijstalen vloerdisplay
met wielen voor kunststof Steripower
unit met reservoir aan de achterkant
voor een 5 liter can.

De Steripower RVS vloerdisplay is een handige en mooie staande houder op wielen met een vijf liter tank voor de desinfectie Steripower kunststof unit systemen. Door de wielen is de vloerdisplay gemakkelijk te verplaatsen en de 5 liter tank vermindert de bijvul frequentie. Wij bieden de Steripower® kunststof handdesinfectie unit wit aan in verschillende uitvoeringen met extra functies.
Als desinfectiemiddel voor de Steripower adviseren wij de CMT Handsfree Disinfection Liquid 500ml of de CMT Handsfree Disinfection Liquid 1000ml flacons. Dit is een vloeibaar desinfectiemiddel op alcoholbasis dat een officieel toelatingsnummer heeft van het CTGB.

Verpakking:   1 Stuks

Extra informatie

Gewicht 0,0000 kg
HACCP

No

Merk Steripower
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?