PHILIPS STOFZUIGERFILTERS

Een stofzuigfilter in uw Philips stofzuiger moet u af en toe vervangen voor het behouden van de zuigkracht, voor meer hygiëne en minder onnodige lekkage van stof. Een stofzuigerfilter zorgt ervoor dat ook de allerkleinste deeltjes stof, huismijt, pollen of fijnstof alsnog worden onderschept. Er komt immers stof vrij uit de stofzuigerzakken, bijvoorbeeld bij het verwijderen, en ook door middel van de uitblaaslucht van uw apparaat wordt er het nodige teruggeblazen in de gezogen ruimtes als u geen maatregelen neemt met het tijdig reinigen of vernieuwen van het stofzuigfilter van uw Philips stofzuiger.

Vooral voor mensen met een allergie voor pollen, stof en haren van huisdieren, of voor andere problematiek aan de luchtwegen als astma en bronchitis, is een stofzuigerfilter in uw Philips stofzuiger een belangrijk hulpmiddel om het prettiger en leefbaarder te krijgen in huis. Minuscule vuil-en stofdeeltjes kunnen met een stofzuigfilter dat schoon is of op tijd vervangen uitstekend de laatste restjes tegenhouden. Overigens merken ook mensen die geen COPD, bronchitis, cara of andere ademhalingsproblematiek hebben, dat er mét een schoon of nieuw filter een prettiger binnenklimaat merkbaar wordt.

Bij Philips is een deel uit het filteraanbod afwasbaar en daarmee geschikt voor hergebruik. Als een filter zichtbaar vol zit met troep, kunt u het dan met leidingwater een wasbeurt te geven, zonder dat u schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken of moeilijke ingrepen hoeft te doen.Voor de exemplaren die wel moeten worden vervangen, moet dit in de regel zo’n tweemaal per jaar, zeker geldt dit bij een HEPA-filter vervangen. In dat geval bent u verzekerd van een goede filtratiegraad, een verbeterde hygiëne in uw huis of bedrijf en zoals gezegd een aangenamer binnenklimaat. Bedenk dat er van het merk Electrolux enkele types zijn die uitwisselbaar zijn met Philips stofzuigers. Dit staat dan duidelijk vermeldin de gebruiksaanwijzin

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle philips stofzuigerfilters

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

STOFZUIGER FILTERIN UW PHILIPS STOFZUIGER IS ESSENTIEEL BIJ ALLERGIE, ASTMA EN LUCHTWEGAANDOENINGEN.

Er is steeds meer vraag naar stofzuigerfilters om extra veel stofdeeltjes tegen te houden. Dit ligt onder meer aan de stijging van het aantal mensen met allergieën, waaronder de allergie voor stof en haren van dieren. Daarnaast zijn er steeds meer mensen met luchtwegaandoeningen. Voor het bedrijfsleven geldt dat de wet-en regelgeving voor hygiëne steeds strenger wordt. Hierdoor is het steeds noodzakelijker dat iedereen op tijd het stofzuigfilter vernieuwt dan wel reinigt.

LEVENSDUUR VAN UW PHILIPS STOFZUIGER VERLENGEN

Om de kleinste stofdeeltjes tegen te kunnen houden die willen binnendringen in de stofzuigermotor, voor een uitstekende filtratie, een langere levensduur en het behoud van de oorspronkelijke zuigcapaciteit, is het noodzakelijk dat u precies het juiste type Philips stofzuigerfilter koopt. In de praktijk zien wij namelijk vaak dat de onderlinge soorten filter min of meer op elkaar lijken, maar uiteindelijk niet goed is te plaatsen op de daartoe bestemde plek. Hierdoor krijgen stof-en vuildeeltjes dan alsnog de kans te ontsnappen, doordat er kleine openingen voorkomen bij de omtrek vanwege een verkeerde keuze.

De juiste keuze voor uw Philips stofzuigerfilter staat genoemd in de gebruiksaanwijzing en vaak ook aan de onderzijde van het apparaat. Vaak is dit in het kunststof gegraveerd of staat het vermeld op een stickertje. Meestal noemen de stofzuigerproducenten dit de MOD-code (model-code).

Hiermee kunt u een onnodige aankoop voorkomen. Als extra hulp bij uw keuze treft u daarom in onze online winkel bij elk stofzuigerfilter van Philips of andere stofzuigermerken gegevens als de afmeting, de hoogte en ook de binnendiameter.

VERSCHILLENDE SOORTENPHILIPS STOFZUIGERFILTERS

1.HEPA-filters zijn gericht op extra krachtig filtreren en zijn daarmee bij uitstek de stofzuigerfilters voor iedereen met problemen aan de ademhaling, van astma tot bronchitis. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
2.Een variant op het HEPA-filter is het S-klasse filter. Deze bevat een extra vliesfilter, wat een goede barrière vormt om de allerkleinste stofdeeltjes en huismijt in te sluiten.
3.Air-clean filters absorberen koolstofdeeltjes om onaangename geuren uit de stofzuiger te kunnen stoppen. Nare luchtjes kunnen immers al ontstaan nadat u iets opzuigt dat kan bederven of nat is. Ook kunnen dit soort luchtjes snel opduiken als u huisdieren zou hebben.
4.Een motorfilter onderschept stof op dat anders langs het stofreservoir zou kunnen wegglippen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er minder stof bij de stofzuigermotor kan komen, zodat de goede zuigkracht in stand blijft.
5.Het laatste gedeelte van de zuiglucht gaat door het uitblaasfilter oftewel het microfilter. Hierbij wordt de laatste stof tegengehouden die anders toch nog langs of door het motorgedeelte had kunnen ontsnappen.
6.Bij een natfilter, dat ook wel een waterfilter wordt genoemd, komt de zuiglucht in contact met water dat vanzelf deeltjes kan absorberen. Ook dit type filter is een ideale optie voor iedereen die kampt met problemen aan de luchtwegproblemen of gewoonweg een goede hygiëne in huis of bedrijf wil hebben.

WELKE TYPES PHILIPS STOFZUIGERFILTERS KUNT U ONLINE BESTELLEN BIJ ONS?

-Philips Powerpro compact filter-Philips HEPA 13
-Philips FC 8712-Philips CRP 745
-Philips FC8071-Philips FC 9222
-Philips FC 9238
-Philips CRP495/01
-Philips FC8070/01
-Philips Cilinder Filter Kort-Philips Motor Foamfilter
-Philips Motor filter 48224801228
-Philips Marathon filter

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u alle veel voorkomende Philips stofzuigerfilters. Zit de uwe er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u.

VRIJBLIJVEND ADVIES OVER ONDERDELEN VOOR UW PHILIPS STOFZUIGER

Hygienesupply levert diverse onderdelen voor uw Philips stofzuiger. In onze online winkel kunt u naast stofzuigerzakkenstofzuigerslangen en stofzuigerfilters van Philips of andere stofzuigermerken ook terecht voor zuigmonden, borstels, wartels en zakhouders. U kunt op kantoortijden contact opnemen met onze helpdesk voor informatie, vragen of advies