STOFZUIGERFILTERS VOOR DE MIELE STOFZUIGERS

De grote stofzuigermerken en dus ook Miele hebben verschillende soorten stofzuigerfilters voor het wegnemen van zwervend stof en ook de andere vieze deeltjes, zoals geurtjes uit de stofzuiger. Ondanks hun kwaliteit kan immers elke stofzuiger niet alles binnenhouden dat onwenselijk is in uw huis of bedrijf. Naast stofdeeltjes, allergenen en fijnstof hebben we het dan ook over bijvoorbeeld onzuivere uitblaaslucht. Voor meer zuigkracht, meer hygiëne, minder stof en betere prestaties, is het nodig om zo nu en dan het stofzuigerfilter te vervangen.

Elk bedrijf of particulier kan Miele stofzuigerfilters kopen bij diverse winkelketens, maar bedenk dat het voordeliger kan! Niet alleen door onze enorme inkoop houden wij de prijzen laag, ook kunt u bij onze webwinkel voor stofzuigeronderdelen en stofzuigertoebehoren kiezen tussen de merkvariant of de merkloze variant bij ieder artikel voor uw stofzuiger.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle miele stofzuigerfilters

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

MIELE AIR-CLEAN FILTERS BESTELLEN

Voor mensen met huisdieren en problemen aan de ademhaling en luchtwegen staat Miele echter vooral bekend om zijn air-clean filters oftewel clean-stream filters. Deze stofzuigfilters absorberen koolstof om daarmee onaangename geuren die uit de stofzuiger kunnen komen tegen te houden. Dit soort luchten ontstaan vaak doordat er vochtige zaken zijn opgezogen, of voedsel dat maar tijdelijk houdbaar is. Ook kunnen onaangename geuren voorkomen bij het stofzuigen als u huisdieren heeft. Door het filter is de uitblaaslucht is schoner dan de lucht die in de zuigmond is opgenomen.

De air-cleanfilters van Miele beginnen doorgaans met de letters SA of SF. Het type dat past in uw apparaat staat vermeld in de gebruikershandleiding en vaak op of onder de stofzuiger. Variaties in het aanbod van air-clean filters zijn de modellen met een timestrip (een tijdindicator die aangeeft wanneer u het filter moet vervangen) of in combinatie met een HEPA-filter. Het meest verkochte filter hebben wij uiteraard in onze webwinkel: de Miele HEPA air-clean SF HA 50, de topper in de HEPA klasse 13.

HET KWALITATIEF HOOGSTAANDE HEPA-FILTER VAN MIELE

Vooral voor mensen met astma en andere ademhalingsproblemen is een Miele HEPA-filters een uitstekend middel om het in huis wat prettiger en leefbaarder te maken. Tot 99,95% van de minuscule sporen van schimmels, huisstofmijt en pollen worden hiermee tot het uiterste minimum tegengehouden. Ook degenen die geen COPD, bronchitis, cara en andere luchtwegproblemen hebben, zullen hierdoor een beter binnenklimaat ervaren.

Bij een merk als Miele is een deel uit het aanbod van stofzuigfilters afwasbaar en daarmee kunt u deze modellen dus hergebruiken. Het advies hierbij is om zo’n filter als het op een zichtbare manier vol zit met stof en andere zaken een wasbeurt te geven. Dit kan zonder schoonmaakmiddelen gewoon onder de kraan. Enkel moet het stofzuigerfilter even drogen voordat deze weer in de stofzuiger wordt bevestigd. Voor de exemplaren die wel moeten worden vervangen geldt dat u dit minimaal tweemaal per jaar moet doen om een goed resultaat te bereiken qua filtratiegraad, de hygiëne in uw huis of bedrijf en voor het verkrijgen van een aangenaam binnenklimaat.

STOFZUIGERFILTER GEEFT UW MIELE STOFZUIGER LANGERE LEVENSDUUR

Een stofzuigerfilter houdt de kleinste stofdeeltjes tegen die willen binnendringen in de motor. Om een goede zuigcapaciteit te hebben en behouden is het belangrijk dat het filter van hetzelfde merk of de merkloze variant is en precies past uw Miele stofzuiger. Immers: een net iets ander filtertype dat misschien nét past, is veel minder effectief.

De code voor het juiste stofzuigerfilter staat in de handleiding of onderop de stofzuiger (de MOD-code). Als extra hulp bij uw keuze treft u daarom in onze online winkel daarom bij elk stofzuigerfilter van Miele of andere merken zaken als de afmeting, hoogte en binnendiameter.

VOOR WELKE MIELE STOFZUIGERS HEBBEN WIJ STOFZUIGERFILTERS?

Voor de meest gangbare toestellen hebben wij altijd stofzuigerfilter op voorraad:

–    Miele C3 Ecoline
–    Miele C3 Black Diamond Ecoline
–    Miele C3 Excellence
–    Miele C3 performance parquet
–    Miele C3 Silence
–    Miele C3 Cat & Dog
–    Miele C3 Allergy
–    Miele C2 Black Pearl
–    Miele C2 Powerline
–    Miele C2 Tango
–    Miele Blizzard CX1 Parquet Powerline
–    Miele Blizzard CX1 Excellence Ecoline
–    Miele CX1 Comfort Ecoline
–    Miele Compact C1 Young Style
–    Miele Classic C1 Junior Ecoline
–    Miele Scout RX1
–    Miele C2 Hardfloor
–    Miele Swing H1 Ecoline Plus
–    Miele S 2111

HET ASSORTIMENT MIELE STOFZUIGERFILTERS

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u alle gangbare Miele filters. Zit de uwe er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u.

–    Miele S300i actief koolstoffilter
–    Miele S858i actief koolstoffilter
–    Miele S300i HEPA-filter
–    Miele S858i HEPA-filter
–    Miele S4000 HEPA-filter
–    Miele S5000 HEPA-filter
–    Miele SF-HA50
–    Miele SF-AP 50
–    Miele SF-AA 50
–    Miele SF-SAC20
–    Miele Silence Airclean filter SFSA50
–    Miele RX1 Air Cleanfilter

ADVIES EN INFORMATIE OVER MIELE STOFZUIGERFILTERS

Hygienesupply is de totaalaanbieder voor Miele artikelen en componenten voor burgers en bedrijven. In onze webwinkel kunt u naast Miele stofzuigzakkenstofzuigerslangen en stofzuigerfilters van Miele of andere stofzuigermerken ook terecht voor zuigmonden, borstels, wartels of zakhouders. U kunt op kantoortijden opnemen met onze helpdesk voor informatie, vragen of advies.